rulururu

post Movember

November 30th, 2011

Filed under: Familie — hermen @ 13:11

Voor degenen die het nog niet weten: Ik solidair met mijn MoBros. MoBros zijn mijn Movember Broeders, zie nl.movember.com. Het was een lange, lange maand, met toenemend gekriebel op mijn bovenlip, en de laatste dagen het continue gevoel dat ik op zijn minst de boel moet trimmen of bijknippen. Bovendien vindt Ella het helemaal niet mooi, en klaagt Kamiel dat het teveel kriebelt als ik hem kus… Dus geen blijvend verschijnsel, en dus, morgen is “Slash the Tache Day”, hoera! Om toch geloofwaardigheid te verkrijgen, hierbij het bewijs.

Natuurlijk is Movember niet voor niets, en hoewel men in deze krappe tijden niet graag van geld scheidt, wil ik hierbij, op de laatste dag, toch om donaties vragen voor kankeronderzoek. Gedoneerd kan worden via mijn grote MoBro voorbeeld, Bas den Uijl, (MoBro pagina: http://nl.movember.com/mospace/1393994/) en misschien ben ik volgend jaar ook wel zo gek om echt mee te doen.

4 Comments »

 1. Het staat jou veel beter als Bas, Nick enzo. Maar ik weet niet als dat eigenlijk positief is……

  Comment by David — 30 November 2011 @ 13:11

 2. Hij is prachtig Hermen, staat je enig 😉

  Comment by Bas — 30 November 2011 @ 14:11

 3. Ik zou willen dat ik zo’n mooie gedistingeerde snor.

  Comment by Nick — 30 November 2011 @ 16:11

 4. .. had.

  Comment by Nick — 30 November 2011 @ 16:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)