rulururu

post Afwachten

March 2nd, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 16:03

Even een update. Hermen is in afwachting van de uitslag van het biopt wat van de tumor genomen is. Zodra die bekend is wordt met chemo begonnen, naar verwachting morgen.  Er volgt nog overleg over de beste manier van toedienen, een centrale lijn in de hals wordt overwogen. Verder heeft hij last van het vele vocht wat hij vasthoudt t.g.v. de hoge prednisondosering. Buiten dat is Hermen nuchter, optimistisch en vrolijk gestemd.

2 Comments »

 1. Nuchter, optimistisch en vrolijk gestemd…..je zou bijna denken dat het over iemand anders gaat…
  Hermen, we zijn zojuist op de thee geweest bij de ouders van Marlies en hebben het hele verhaal gehoord. Je hebt een weg te gaan man, maar daar kom jij door, mede vanwege die drie kleine woordjes aan het begin.
  Sterkte en de hartelijke groeten van Piet en Ri@

  Comment by Piet en Ri@ Bos — 2 March 2010 @ 16:03

 2. We wachten mee af …
  Hermen, Marlies, veel sterkte! We denken aan jullie!

  Comment by Stefan & Kim — 2 March 2010 @ 16:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)