rulururu

post Niet goed

March 5th, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — marlies @ 22:03

Het is moeilijk om nog iets op dit weblog te schrijven. Ik kan niks anders vertellen dat het nog niet beter gaat. De temperatuur blijft instabiel en Hermen blijft hoge koortspieken houden. Hermen heeft heel veel pijn in zijn keel. Met name bij bepaalde produkten, banaan, gele vla, chocomelk, precies het geen wat we graag willen dat hij eet. Het geeft echter een enorme pijnaanval. Zo ook de o zo belangrijke nutridrink, heeft hij dat eindelijk, kan hij er geen slok van verdragen (smaakt overigens wel aardig). Ik maak me dan ook zeer veel zorgen over zijn voedingstoestand, Hermen doet zo z’n best maar het gaat gewoon niet. Verder is zijn bloed zich aan het herstellen, zo is zijn hb weer normaal. Echter, de belangrijke leucocyten blijven op 0,2 steken en die heeft Hermen zo nodig.

Hermen is zeer verzwakt. Na het eten van een ijsje is hij uitgeput. Zo moe, zo zwak. En hij is het zo zat. Hermen wil zo graag dat alles weer gewoon is……..

9 Comments »

 1. Lieve Hermen & Marlies,

  Wat gaan jullie door een verschrikkelijk diep dal!! Dat is met geen pen te beschrijven.
  We denken heel veel aan jullie!!
  Hou de moed erin.
  Blijf vechten!!

  Veel liefs,

  Michiel & Linda

  Comment by Michiel & Linda — 5 March 2008 @ 23:03

 2. Dag Marlies en Hermen,
  Wat moeilijk allemaal. Je zou er moedeloos van worden.
  We hopen en bidden, dat er snel wat verbetering komt in de “toestand” van Hermen.
  Heel veel sterkte in alles.
  groetjes van Annemarie en Wim de Vries

  Comment by annemarie en wim de vries — 6 March 2008 @ 09:03

 3. hermen dat willen wij ook voor jou. Zet em op en heel veel sterkte. ans en john

  Comment by ans en john — 6 March 2008 @ 11:03

 4. Marlies, jullie zullen er vast al aan hebben gedacht maar het is duidelijk nodig dat er zo snel mogelijk een gesprek met die arts komt! Hoe kan Hermen voeding krijgen, wat zijn er voor mogelijkheden, wat kan er gedaan worden.
  En als de uitslag van dat gesprek jullie niet tevreden stelt, dan echt alles in het werk stellen om Hermen naar het AMC te krijgen, voor een (nog) meer deskundige behandeling en evt. second opnion.
  Sterkte, ik denk heel veel aan jullie!
  Janse

  Comment by Janse en Han — 6 March 2008 @ 14:03

 5. Wij willen allemaal ook dat alles weer gewoon is voor jullie.

  Misschien is een second opinion wel op zijn plaats zoals Janse zei. Jullie kunnen niet zo doorgaan. Je heb recht op goede zorg en expertise.

  Je moet de moed uit je tenen halen, maar hou vol!

  Liefs uit Hoorn.

  Comment by Kim — 6 March 2008 @ 17:03

 6. lieve Hermen en Marlies

  Ik kan me zo voorstellen dat jullie af en toe de moed in de schoenen zakt. Konden we maar allemaal wat van die broodnodige leuco’s afstaan en deze soldaatjes in stelling brengen. In plaats daarvan denken we veel aan jullie en hopen we dat we via de telepatische snelweg toch wat kracht en ondersteuning kunnen toezenden.

  heel veel liefs en groetjes
  Monique en Ron

  Comment by monique — 6 March 2008 @ 20:03

 7. lieve Marlies, ik begrijp heel goed hoe moeilijk het is om op het weblog te schrijven. We zijn heel dankbaar dat je het wel doet. En je mag best zeggen dat jij het ook zo zat bent en graag zou willen dat alles weer gewoon was… het is niet alleen voor Hermen maar ook voor jou een onhoudbare situatie. Ik zou zo graag een dagje komen helpen om alle betrokkenen wat te ontlasten – die prachtige kinderen van jullie, hoe gaat het daar mee? Probeer in deze moeilijke tijd toch zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen- daar ontleent Hermen ook weer kracht aan. Samen kunnen jullie het! Sterkte voor jullie allemaal, jessica

  Comment by jessica — 7 March 2008 @ 08:03

 8. Lieve Hermen en Marlies,
  Ja wat valt er te zeggen,
  we denken aan jullie
  en heel veel moed en sterkte.
  Wat een rotsituatie!

  Olav en Karin

  Comment by Olav en Karin — 7 March 2008 @ 13:03

 9. Wat een ellende zeg. Niet te filmen. Ik wil ook dat het zo snel mogelijk weer allemaal gewoon is voor jullie. Lekker weer als gezin bij elkaar. Heel veel sterkte. Ik denk aan jullie.

  Comment by Mariet — 7 March 2008 @ 19:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)