rulururu

post Ontslag

March 9th, 2010

Filed under: Ziekte Hermen — marlies @ 23:03

Nog 1 nachtje, dan gaat Hermen naar Zwolle, naar zijn ouders. Niet naar huis, de kinderen om hem heen geven te veel onrust voor Hermen. Bovendien gaat hij nu een periode in van lage leuco’s en daardoor een hoog infectiegevaar. Hermen is nog wel misselijk. En vooral, heel moe. Hermen hoeft niet meer zo erg rechtop te slapen, hij kan al wat platter. Alleen werd de nachtrust de laatste nachten verstoord door misselijkheid en overgeven. Er is een rontgenfoto gemaakt en daarop was te zien dat de tumor na de chemo geslonken was. Dus hij mag met ontslag. Nu nog 1 nachtje, en hij ziet er erg tegenop omdat hij veel last heeft van de onrust op de zaal. Nog 1 lange nacht.

3 Comments »

 1. Nu Hermen bij ons is zullen we bezoek eerst maar zoveel mogelijk afremmen. We zien dat hij te moe is. Bezoek dat op een of andere manier in contact is (geweest) met iemand die verkouden is of griep heeft moet helemaal niet komen. Verder zullen we met mondkapjes, ontsmettingszeep enz moeten werken.

  Comment by Opa en Oma Gerard/Ria — 10 March 2010 @ 13:03

 2. Another long, difficult path to follow. Good to hear that the tumor has reacted to the chemo. Herm, be strong. This is not a road you ever wanted to follow again, especially knowing how hard it would be from the last time. I’m so glad you have your family around you to support you and also wish them all strength.

  Comment by Kim — 10 March 2010 @ 14:03

 3. Hi Hermen
  heel veel sterkte uit Frankrijk voor je. Ook van Helma en Ton die hier nu even is. Tumor geslonken – good riddance — infectiegevaar – wat goed dat je ouders zo lief zijn – en Marlies en iedereen om je heen. We denken aan je . Je bent erg sterk …wat een kerel !
  Justus

  Comment by Justus Krabshuis — 10 March 2010 @ 23:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)