rulururu

post Heerlijk thuis

March 19th, 2010

Filed under: Familie,Ziekte Hermen — marlies @ 00:03

Vandaag bracht Gerard Hermen naar huis. Gelukkig, nog een paar dagen hier samen thuis. Kamiel is blij papa weer te zien. Maar het is van korte duur. Papa en mam gaan naar het ziekenhuis. Kamiel blijft bij opa en beppe en opa Gerard en heeft het daar maar druk mee. Hermen moet eerst weer even bloed prikken en gaat dan de nucleaire afdeling voor een PET- en CT-scan. Eerst wordt Hermen radio-actief gemaakt waarna hij dat een uurtje moet laten inwerken. Heel rustig, in een luie stoel, zo min mogelijk bewegen en niet praten. Daarna een klein uurtje door de scanners. Alles verloopt voorspoedig. We eten rustig wat want Hermen is al nuchter vanaf vanmorgen en nu dus heel hongerig. Voor we weer naar huis gaan nog even langs de verpleegkundige. Zij meldt dat het bloed zich aardig aan het herstellen is. Alleen de leuko’s blijven weer achter met 0,8. Infectiegevaar blijft dus. Maar Hermen gaat wel mee naar huis, hij voelt zich aardig. Dat betekent nog niet dat hij veel kan.  Thuis volgt een warm welkom met Ella. Tymen zit nog even op de wc en hij roept dat papa te vroeg thuis is. Morgen zal hij en z’n klas een kaart naar Hermen sturen en hoe moet dat nu? Kamiel wil door pap opgetild worden maar dat is te zwaar. En ‘s avonds, als we de kinderen naar bed brengen wordt er strijd gestreden om wie door papa naar bed gebracht mag worden…

Maandag weer bloed prikken, kijken of het bloed voldoende is hersteld. Als dat zo is dan volgt dinsdag de volgende chemo.

IMG_0164

IMG_0176

IMG_0185

Hermen heeft weer wat leuks op z’n telefoon, oude foto’s maken……

Ik had hier graag een foto van Hermen en de kinderen geplaatst maar die moet even bewerkt en daar heeft hij geen zin in, hij heeft een eigen manier van ontspanning, schietspelletjes op de computer.

7 Comments »

 1. Mooi. Zet ‘m op!

  Comment by Hester — 19 March 2010 @ 00:03

 2. Hermen,

  mooi programmaatje dus om die ouderwetse zwart -wit foto’s te maken

  Comment by Opa en Oma Gerard/Ria — 19 March 2010 @ 01:03

 3. It must be nice to be home together for a bit, among your family and own things. Enjoy & keep on going. It sounds like in spite of the heavy chemos and stuff to come, that everyone’s spirit is good.
  Wishing you well from the Hoornse afdeling!

  Comment by Kim — 19 March 2010 @ 09:03

 4. Hey – great news you are back home – if only for a little while just now – waiting for a good wind – sails ready and trimmed for beating into the wind and making further progress – here is a ‘salute’ from the Dordogne — and a toast to your health and well being !
  Justus

  Comment by Justus Krabshuis — 19 March 2010 @ 10:03

 5. Geniet lekker van elkaar.

  Enne mooie foto’s

  Comment by michiel, Linda & Tim — 20 March 2010 @ 13:03

 6. Fijn dat je weer met z’n allen thuis kan zijn. There’s no place like home.
  Wat zijn jullie kids alweer gegroeid zeg, ze zien er erg leuk uit op de foto, Marlies ook.
  Hou vol Hermen, ik denk aan je.
  Liefs, je nichie uit de big citie.
  Kus, Sonja

  Comment by Sonja Peters — 21 March 2010 @ 00:03

 7. Hallo,

  Zet hem op en hou vol! Knuffels voor jullie allen!
  Veel liefs Natasja

  Comment by Natasja — 21 March 2010 @ 23:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)