rulururu

post Kinderpraat 3

November 30th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 23:11

Maart 2010

(Nog een oude post, die we toch wel met jullie willen delen)

Vanmorgen was het weer vroeg, de kinderen zijn tegenwoordig rond 6 uur al wakker. Tymen en Ella nemen we dan maar in ons bed. Niet dat dat nog enige slaap oplevert hoor, maar we zijn te lui om op te staan. Kamiel huilt even. We weten dat als hij huilt, dat hij dan eigenlijk nog wel slapen wil. Een klein uurtje later horen we echter: “ekker ge-slapen” en we weten dat we nu op moeten staan.

Tymen heeft een nieuw liedje op school geleerd, “stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw”.  Daarnaast vraagt Tymen een tijdje, sinds de sneeuw weg is, of het nu lente is. Hij heeft de dagen naar vandaag, 21 maart, afgeteld. Dus, vanmorgen was het zo ver. “Mam, het is lente!!!!! God komt naar Nederland!” Ik, “huh?” Tymen: “Ja, alles wordt nieuw.”

Ella is meer van de nuchtere constateringen. Hoezo slapen als een roosje, “roosjes kunnen niet slapen.”

1 Comment »

  1. Volgens mijn kalender zijn jullie vandaag 9 jaar getrouwd! Volgens die van jullie ook?? Gefeliciteerd!!
    Zijn de kinderen ook zo vroeg vanwege Sinterklaas? Teun wel/ook. Om 6 uur wakker worden en mij wakker houden en als ik eruit ga, lekker doorlsapen. Bah. Ik heb zin in de kerstvakantie. Lekker uitslapen.
    Doe iedereen de groeten.
    liefs Hester

    Comment by Hester — 1 December 2010 @ 00:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)