rulururu

post Ontslagen

March 14th, 2008

Filed under: Familie,Ziekte Hermen — marlies @ 00:03

Vandaag is Hermen uit het ziekenhuis ontslagen. Ria was op bezoek en heeft hem meteen meegenomen naar Zwolle. Hermen herstelt nu meer en meer. Hij zal eerst in Zwolle blijven en digitaal in Alteveer aanwezig zijn. Terwijl hier in Alteveer de dingen gebeuren die moeten gebeuren bekijkt Hermen ons vanaf de webcam. En wat blijkt, als toeschouwer ziet hij veel meer dan ik die met de kinderen druk in de weer is om ze alle 3 in de pyjama te krijgen. Zo gooi ik de kleertjes van Kamiel op de grond om hem vervolgens in pyama te hijsen. Ella (die samen met Tymen bloot rond rent, iets nieuws) pakt de kleertjes en is druk doende deze aan te trekken, aan, uit, aan en weer uit en weer aan. Hermen geniet ervan dat Ella dit al zo goed kan, Tymen doet dit immers nog helemaal niet. Ik daarentegen loop op haar te mopperen; “is van Kamiel, jij moet de pyama aan” en maak me al zorgen over haar boosheid als ze de kleertjes uit moet doen voor de pyama. Zo zie je maar, als je er midden in zit ontgaat je nog van alles.

Goed, Hermen geniet van het avondritueel. Hij voelt zich weer een stuk beter. De pijn in zijn keel is ook een stuk minder, vanavond heeft Hermen zelfs gegeten!

15 Comments »

 1. Het is geweldig dat Hermen thuis is. En geniet van de avondrituelen in Alteveer. En helemaal top dat hij eet!!

  Groetjes, Michiel & Linda

  Comment by Michiel & Linda — 14 March 2008 @ 07:03

 2. Een mooie verhaal over de avondritueel. En zo goed dat Hermen dat van wat dichterbij huis kan volgen omdat hij is uit het ziekenhuis. Wij sturen hem (en jij, ook Marlies) een groot energie golf. Mag dingen eindelijk de zonniger en gezonder kant op gaan!

  Groets en liefs uit de “cheering section” van Hoorn!

  Comment by Kim — 14 March 2008 @ 08:03

 3. Wat fijn dat Hermen weer uit het ziekenhuis is ontslagen !!!
  Nu hopen dat hij verder aan mag sterken en er een eind komt aan deze lange strijd…. Wij leven en hopen met jullie mee!!!

  Groeten van Piet en Ria

  Comment by piet en ria bos — 14 March 2008 @ 10:03

 4. Hey – fantastisch Hermen

  weer weg uit het ziekenhuis – altijd een mixed blessing if ever there is one. En zelfs weer trek in eten – very good – heb je al porridge gegeten -iemand sprak daar eerder over. Met veel honing to keep you sweet.
  Ik ben over een paar weken in Nederland en hoop je te zien – ik kom je moed bewonderen en je vertellen dat je een shining example voor ons allemaal bent ..
  Hou je haaks !

  Comment by justus — 14 March 2008 @ 10:03

 5. Hermen, glad to hear you are out of hospital. I hope you are feeling better. I am off to London tonight and hope to be hooking up with Daniel tomorrow. I guess we will end up having a beer and watchig the rugby so will raise a glass to you. Maybe when you are feeling better we could try and get over to see you.
  Sterkte jonge!!!!!
  Love to all
  Mark

  Comment by Mark Taylor — 14 March 2008 @ 11:03

 6. Hoera!!
  De zon schijnt deze dag.
  Hermen ik hoop je gaat genieten van je eten!
  Ben heel erg blij.
  En Marlies, sterkte met Hermens kritische oog dat nu steeds op je gericht is… en heel veel geluk allemaal samen, vanaf nu!
  Janse

  Comment by Janse en Han — 14 March 2008 @ 12:03

 7. wauwww, goed nieuws!!
  dat is fijn om te lezen !
  Hermen, fijn dat eten weer gaat, wat zal je er van genieten.
  Marlies, altijd geweten dat wij dames toch bijdehanter zijn dan de mannen. Je dochter bewijst deze theorie maar weer! chapeau!
  tot gauw en veel kusjes voor allemaal

  Monique

  Comment by monique — 14 March 2008 @ 15:03

 8. Da’s goed nieuws. Mooi dat je het ziekenhuis hebt mogen verlaten.
  Nu maar hopen dat de familie spoedig herenigd zal zijn.
  Sterkte maar weer!
  Laetitia en Onno

  Comment by familie ottevanger — 14 March 2008 @ 16:03

 9. fijn! geniet! en geniet van al het meeleven wat wel blijkt uit deze golf van ‘comments’! liefs, jessica

  Comment by jessica — 14 March 2008 @ 20:03

 10. Wat heerlijk is dit om te lezen! Klinkt weer levenslust en energie doorheen. Ook weer bijzonder om zo je gezinsleven te ervaren, mooi verhaal. Zo weten jullie steeds weer ‘zin’ te geven aan de fasen in dit hele ziekteproces. Oprechte bewondering van ons!. De zon scheen vandaag ook nog volop. Laat de lente maar komen, ook weer in jullie leven. We denken dagelijks aan jullie!

  Paul en Karin

  Comment by Paul en Karin — 14 March 2008 @ 20:03

 11. Fijn dat er weer wat goeds te melden is.
  Geniet er van.

  wietze

  Comment by marion en wietze — 15 March 2008 @ 12:03

 12. Hermen.
  fijn om weer van uit het ziekenhuis te zijn en bij je ouders weer het lekkere eten te kunnen proeven.Dat je met pasen op z’n paasbest bij je gezin mag zijn en genieten met je zo bekende brede smile.

  Comment by JOKE &NICO — 15 March 2008 @ 17:03

 13. Nog even over die geitenkaas met pitjes van AH, het is met koriander. Voor mensen die willen afvallen is het geen goed idee om het in huis te halen, gewoon véél te lekker, maar Hermen je hebt wat in te halen. Een aanrader!
  Hoewel Ella en Tymen er ook vast wel raad mee weten…
  Janse

  Comment by Janse en Han — 15 March 2008 @ 22:03

 14. Fantastisch om te lezen dat Hermen weer uit het ziekenhuis is. Dat gaat weer de goede kant op. Nou, Marlies je wordt op de voet gevolgd. Prachtig verhaal. Sterkte en ik denk aan jullie.

  Comment by Mariet — 16 March 2008 @ 18:03

 15. Geweldig om te lezen dat Hermen weer uit het ziekenhuis is en zich weer wat beter voelt. Hopelijk ben je ook weel snel terug in Alteveer. Heel veel sterkte de komende tijd. We denken aan jullie.

  Klaas Jan en Monique

  Comment by Klaas Jan — 16 March 2008 @ 19:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)