rulururu

post Pasen

April 5th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 22:04

Ondanks alles, toch een fijn Pasen. Gewoon thuis. Met veel chocola. Er liggen nog eitjes in de tuin, ondanks het vele buiten spelen hebben de kinderen nog niet alle eitjes gevonden en ik wil wel eens zien hoelang het duurt voordat ze de laatste gevonden hebben. Hermen was eerste en tweede paasdag thuis en daar hebben we allemaal van genoten. Hoewel, Hermen is de hele dag gewoon moe, moe, verschrikkelijk moe. Hij raapt nog geen lepeltje van de grond. Dat heet niet genieten, dat heet volhouden. Maar misschien toch, die vele kleine momentjes, dat de kinderen hem een glimlach ontlokken. Het moment dat wanneer ik met de jongens buiten ben en door het raam zie dat Hermen voor de tv zit en Ella lekker tegen hem aangekropen is, genietend van pap en de tv. Hermen is nu weer bij zijn ouders. Gerard brengt Hermen morgen om 8 uur naar het ziekenhuis. Daar wordt gekeken of er al stamcellen geoogst kunnen worden. Zo niet, dan is hij snel weer in Zwolle. Zo ja, dan ligt hij voor uren aan de machine die de stamcellen uit het bloed gaan halen. Laten we dat laatste hopen.

1e Paasdag, veel regen, dan maar `Nemo´ kijken. Ella vind het spannend. Kamiel is moe, behalve speen zit hij dan altijd aan z´n oortje, deed hij als baby’tje al.

Het lijkt een gewoon plaatje maar Hermen kon Kamiel niet op schoot houden, te zwaar.

7 Comments »

 1. Lieve allemaal,
  wederom heel veel sterkte, beterschap, moed en doorzettingsvermogen gewenst. Wat moeten jullie toch veel doorstaan. Geniet van de mooie momenten samen.
  Veeel liefs van Hester

  Comment by Hester — 6 April 2010 @ 06:04

 2. Fijn dat jullie met de pasen samen waren!
  Die eitjes komt me bekend voor,
  hier verstopten ze de eieren binnen voor elkaar
  en zijn er nog steeds een kwijt.
  Veel sterkte weer de komende tijd,
  we denken aan jullie en lezen natuurlijk mee.

  Karin, Olav
  Tom Nina en Sara

  Comment by Karin — 6 April 2010 @ 10:04

 3. Hoi Hermen,

  Net voor het eerst van mijn leven iemands ge-Twitter gelezen. Die van jou! Gefeliciteerd met de geslaagde stamceloogst!!!

  Groeten, jules

  Comment by jules — 6 April 2010 @ 21:04

 4. Hoi Hermen,

  Lang leve de stamcellen!!
  Super dat het is gelukt,Hermen!
  En fijn dat je met de pasen thuis kon zijn.Herkenbaar, van die eieren.Als je in de zomer lekker buiten zit, en er komt zo`n eierlucht voorbij, dan heb je ze gevonden!

  Hee neefje, veel sterkte weer de komende periode, we denken aan jullie.

  liefs, Marieke P.

  Comment by Marieke P. — 7 April 2010 @ 10:04

 5. Fijn!
  En nu vanavond hopelijk lekker thuis bijkomen!

  Comment by Janse — 7 April 2010 @ 18:04

 6. Opa Piet moest natuurlijk ook eitjes verstoppen voor de kleindochters. We zijn weer thuis en lezen de weblog. Maar….bij het lezen van de comments blijkt dat die al achterhaalt is en het is gelukt met de stamcellen !! Wat fijn man…. maar wat moeten jullie een strijd leveren. Héél veel sterkte en een groet van Piet en ri@

  Comment by Piet en Ri@ Bos — 7 April 2010 @ 19:04

 7. Fijn om goed nieuws te lezen!

  Hermen, afgelopen zaterdag een echte rugbydag meegemaakt. Club van Jeroen (Haarlem dus 🙂 bestaat 30 jaar en jubileum werd dit weekend gevierd. Ik stond achter de tap en heb met veel plezier alles kunnen bekijken. Geweldig, wat een sfeer, er waren ook heel gezellige en luidruchtige Engelsen overgekomen. Zowel Jeroen als ik hadden een superdag.

  Heb aan je gedacht!

  Lieve Groet,
  Monique en Jeroen

  Comment by Monique — 7 April 2010 @ 20:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)