rulururu

post Vervolg avond-4-daagse

April 16th, 2010

Filed under: Ella Maria,Familie,Tymen,Ziekte Hermen — marlies @ 23:04

Niet gedacht maar ze deed het zonder morren, kleine Ella heeft de vier avonden gewandeld! En Tymen natuurlijk ook. Die ging zijn eigen gang en als het nodig was ontfermden andere moeders zich over hem. De derde avond heeft hij helemaal met zijn juf gelopen en nu wil hij bij haar logeren. En vanavond was er de muziek, de medaille en een ijsje. Het dorp was uitgelopen, Oma en opa en beppe waren er, ze kregen snoep en bloemen, wat een feest. Ella genoot er zo van, ze was zo trots. Tymen was druk met achter de muziek aanlopen. Goed, hier de foto’s van die twee dappere kleuters. Mooie momenten, helaas voor Hermen alleen digitaal te bewonderen. Hermen voelt zich ondertussen wel redelijk. De misselijkheid wordt goed onderdrukt. Gelukkig voelt hij zich niet heel moe, hij leest zo waar wat.

Veel wind deze avond, en best koud.

Kamiel geniet mee.

1 Comment »

  1. Hoi Ella en Tymen,
    Wow wat stoer! Wij gaan ook meedoen, maar pas na de meivakantie. Zouden we dan ook ijs krijgen?
    Veel sterkte voor jullie papa.
    Dikke knuffels van Mees en Teun

    Comment by Hester — 17 April 2010 @ 20:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)