rulururu

post Ontwikkeling

April 24th, 2010

Filed under: Familie — gerard @ 10:04

Hermen’s verblijf in Zwolle wordt voor een flink deel besteed achter de computer. Als de concentratie hoog genoeg kan zijn is hij met zijn werk bezig anders zappend of spelend zoals zijn moeder. Meestal zijn ze dan niet erg spraakzaam.

Dat wordt anders als Marlies, vaak tijdens het avondeten, op verzoek van de kleintjes de computer aanzet en ze via Skype allerlei fratsen uithalen.

Nu is daar weer een belangrijke verandering of liever gezegd ontwikkeling bij gekomen. Hermen’s broer Bernd kreeg dankzij de aswolk plotseling 3 dagen de tijd in Los Angeles om in de hype rond de IPAD er een te bemachtigen voor Hermen.

Het is nou weer rustig; spelen, zoeken experimenteren en zo nu en dan een uitroep als hij weer een nieuwe ontdekking doet of er een nieuw programma op heeft gezet.

3 Comments »

 1. Elk nadeel heb ze voordeel: Bernd een langere reis en Hermen een nieuw speeltje. Mooi gezicht die virtuele kinderen aan het andere eind van de tafel.
  groetjes Hester

  Comment by Hester — 24 April 2010 @ 18:04

 2. Dag dappere Hermen, wat is er veel gebeurd de laatste tijd bij jou,je gezin, je ouders en alle familie en vrienden.
  Wat waardevol al deze lieve mensen die van je houden en het aller-aller beste voor je wensen.
  Wij hebben je site ook weer gevonden en dat komt doordat ik Hans Roege gisteren sprak bij AH en we het over jou gehad hebben.Niets dan goeds hoor, dat begrijp je wel en zij herinnerde mij aan je site. Herman heeft hem nog van je vorige ziekteperiode.
  We gaan nu trouw je site volgen en hopen met alle dierbare mensen mee op een goed en positief verloop van het hele proces. Doe ook vooral de groeten aan je pa en ma van ons.
  Veel liefs, sterkte en tot ziens
  Herman en Ineke de Kleine

  Comment by herman de kleine — 25 April 2010 @ 14:04

 3. Toys for the boys are much better than the curse of the nurse 😉

  We denken veel aan jullie. Sterkte in de strijd Hermen, je gaat het redden!!

  Groeten, Beer en Bart

  Comment by Bart en Beer — 25 April 2010 @ 22:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)