rulururu

post Fijn weekend

April 26th, 2010

Filed under: Familie,Ziekte Hermen — marlies @ 00:04

Zaterdag kwam Marieke met  man en mannetjes. Samen hebben we van alles aangepakt. Terwijl Nick toezicht houdt op de kinderen (ze vermaken zichzelf uitstekend!) ga ik met Marieke binnen aan de slag, eens lekker schoonmaken. Gerard en Henk hadden afgelopen week de kachel verder afgewerkt en zoiets stoft. Marieke en ik soppen boven en beneden fijn het huis schoon. Nick pakt het kippenhok aan en zo wordt het een hele bevredigende zaterdag. Als Marieke dan ook nog kookt, wat willen we nog meer! Papa natuurlijk. En die komt ook nog!  Door drie blije kindjes onthaald. Vele kusjes en knuffels volgde. Papa kan niet veel maar wel lekker bij hun zijn en dat is fijn. Want die mama heeft altijd maar druk, die helpt wel maar is meteen weer weg. Voor Hermen is twee dagen thuis nog te vermoeiend. Vandaar zaterdagavond tot zondagavond. En wat troffen we het met het weer! Voor Hermen en alles nog zeer vermoeiend maar al met al was het een heerlijk weekend.

Ze kunnen zo mooi met hun drietjes spelen!

Dromerig meisje

2 Comments »

 1. Dag Alteveertjes,

  Fijn, dat jullie zo’n goed weekend mochten hebben.
  Even de zinnen verzetten bij zulk mooi weer.

  groetjes van Annemarie en Wim

  Comment by annemarie en wim de vries — 27 April 2010 @ 09:04

 2. Lieve Hermen en Marlies,
  Wat gezellig dat Hermen het weekend even thuis was. En wat hebben we het toch getroffen met het weer. Fantastisch. Jammer dat je dan ook nog moet schoonmaken!!!
  Liefs, Mariet.

  Comment by Mariet — 27 April 2010 @ 19:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)