rulururu

post Koninginnedag 2010

May 3rd, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 23:05

Onze koningin

Helaas, niet het mooie weer als gisteren. Vannacht trok ook over ons een hevige onweerbui. De kinderen hebben ons wel een uurtje wakker gehouden. Afijn, het is droog dus de versierde fietsen worden uit de schuur gepakt. Koninginnedag wordt vandaag op de school van Tymen en Ella gevierd. Daar wordt het vernieuwde schoolplein feestelijk geopend door een wethouder. De kinderen hebben hun fietsen versierd en zullen een rondje door het dorp fietsen. Spannend, Ella kan sinds gisteren zelfstandig opstappen en remmen na nog twee botsingen tegen de heg en andere driewieler. Vervolgens zijn er spelletjes en versnapperingen op het schoolplein. Aan het einde hiervan gaat het toch wat regenen. Maar dat kan de pret van ballonnen oplaten niet drukken. Zal het kaartje van Tymen en Ella teruggestuurd worden? Kamiel vermaakte zich maar half half en liep vaak achter mij aan, `mamie, mamie´ zeurend. Af en toe pakt hij zijn eigen versierde driewieler. Maar, een geluk hebben we, Hermen kan in de feestvreugde delen, ondanks toch wel moe zijn.

Voor nog meer foto’s zie:   http://digiphotos.org/album360

2 Comments »

 1. Wat ziet het er allemaal feestelijk uit. Tymen kan nog net tussen de slingers door kijken :). Jammer dat het weer niet meewerkte.
  Groet,
  Mariet.

  Comment by Mariet — 3 May 2010 @ 23:05

 2. Jeempie, koninginnen, indianen en racers in Alteveer.

  Ziet er erg gezellig en vrolijk uit

  Comment by michiel en linda — 4 May 2010 @ 10:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)