rulururu

post 2e Dag

May 16th, 2010

Filed under: Familie,Ziekte Hermen — marlies @ 22:05

Hermen maakte het vandaag bijzonder goed. En mooie dag voor de hele dag bezoek. Mireille neemt afscheid van ons en zal bij Hermen langs gaan om vervolgens naar het diepe zuiden terug te rijden. Mireille wordt door Hester en haar mannen afgelost.  Mees en Teun spelen meteen al vrolijk met onze kleintjes en Govert zet een tent op, dus feest!!!! Kamiel leg ik toch nog even zelf in bed voor zijn middagdutje. Hester bereidt hem alvast voor door vrolijk te zeggen dat zij hem dan weer uit bed zal halen. Hij kijkt haar aan en probeert een boos gezicht te trekken, wat wel weer komisch is. Vervolgens zet hij een charme-offensief naar mij in, vleit zich tegen mij aan en vraagt weer: “mag Kamiel bij mama blijven?” De arme schat, hij vraagt het mij elke dag weer, meerdere keren. Tymen en Ella stellen geen vragen, zij kennen de vrienden die komen oppassen ook wel. Kamiel niet. Hij heeft het daar wel moeilijk mee, de schat. Maar ik vertrek dus naar Hermen. Ik tref hem met een beetje rood hoofd aan op zijn kamer. Dat trok in de loop van de dag wel weg. En verder heeft Hermen nergens last van. Hij probeert wat te werken maar de trage Internetverbinding werkt niet mee. We wandelen wat en spelen fanatiek een spelletje in de “familiekamer”. Ik merk niks aan Hermen en hij stuurt mij op tijd weg om ook nog even bij Hester te zijn. Thuis is alles rustig. Hester en Govert hebben lekker gekookt, we worden verwend. Maar dan moeten ze ook weer snel naar huis want er zullen wel files zijn op weg naar Amsterdam. Ondertussen is Ellen bij Hermen aangekomen. Ik zal eens gaan bellen, horen of het nog steeds goed gaat….

2 Comments »

 1. Het was een fijne dag. Heerlijk weer in een prachtige tuin. De kinderen kunnen het goed met elkaar vinden. Leuk verstoppertje spelen in het gras van de buren, dat zo hoog is dat je goed kunt wegduiken. En Tymen, Ella en Kamiel passen zich zo makkelijk aan steeds weer anderen in hun huis. Petje af. Fijn dat jullie ook weer een paar uurtjes samen hadden. Veel sterkte en liefs en tot snel. Hester en de mannen

  Comment by Hester — 16 May 2010 @ 22:05

 2. Hermen, Marlies en alle andere direkt betrokkenen,

  Fijn, dat Hermen het (uiteraard naar omstandigheden) zo’n goede start maakt. Dat geeft hoop voor de komende weken.
  Allemaal heel veel sterkte en moed!

  Annemarie en wim de vries

  Comment by annemarie en wim de vries — 17 May 2010 @ 09:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)