rulururu

post Adres

May 18th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 22:05

Oja, dit wilde ik al een paar keer nog melden. Ik krijg weer regelmatig de vraag waar Hermen ook alweer ligt,

UMCG, Hanzeplein 1, afdeling E2, kamerĀ 84 Hanzeplein 1, 9713GZ, Groningen

1 Comment »

  1. Hi,

    per ongeluk kwam ik op jullie site, was op zoek naar de foto’s van autoblubbering… typte alteveer.net in ipv .info… Zo doende kwam ik op jullie site. Onze kinderen hebben bij elkaar op olivo gezeten. Ik ben de moeder van Tim en Joran. Ik ben ontzettend geschrokken… heb nooit geweten dat Hermen ziek is. Hij zag er voor mij altijd gezond uit… Wat kan dat dan een verkeerd beeld geven niet?
    Maar langs deze weg wil ik jullie allemaal ook namens Jarno, Tim en Joran, heel veel sterkte wensen in deze periode. Ik lees wel dat jullie hele lieve mensen om jullie heen hebben en dat jullie het met elkaar heel goed hebben.
    Groetjes Jarno, Karin, Tim en Joran Elders

    Comment by Karin Elders — 19 May 2010 @ 09:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)