rulururu

post Een fijne dag

March 22nd, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 23:03

Vandaag waren we als gezinnetje compleet bij opa en oma. Tymen wil al een tijdje naar opa en oma en papa natuurlijk. Tymen zegt dat hij ook ziek is en daarom ook naar opa en oma moet. Tymen en Ella zijn eerst bij Ellen door een huiskapster geknipt. En nu we samen zijn maken we even van de gelegenheid gebruik om opa en oma te laten oppassen, Hermen en ik kunnen samen een dutje doen.

Verder komen Bernd en Natalie even langs. Zij nemen hun 2 maanden oude Tewis mee zodat Hermen en ik hem kunnen bewonderen, we hadden hem nl nog niet gezien. Kamiel en Tewis werden natuurlijk even goed vergeleken. Vijf maanden verschil is nu nog erg veel. Maar wat een heerlijke mannetjes he!

Er komt nog meer bezoek, ook Nico komt even langs en even later Karin en Paul ook. Het is even heel druk maar Hermen geniet ervan. Morgen hoor ik wel of het hem erg vermoeid heeft. Zelf piep ik er even tussenuit voor een boodschap en neem Ella mee. Het is leuk om haar eens alleen bij me te hebben. Normaal is zij wat stil onder het verbale geweld van Tymen. Alleen achter in de auto kletst ze plots wat af. Ik hoor haar voor het eerst een “rollenspelletje” met knuffel Dikkie Dik spelen. Verder eten we weer eens als gezinnetje samen, Tymen en Ella genieten van alle aandacht. Daarna gaan we naar huis maar Tymen is nog ‘ziek’, hij mag nog blijven. Heel gezellig voor papa.

3 Comments »

 1. Mooie foto van Hermen & Tymen.

  Wij wensen jullie een fijne Paas feest samen met familie en vrienden.

  Comment by Kim — 24 March 2008 @ 09:03

 2. Dag Hermen en Marlies.
  Ja, jullie hebben nu vreemde paasdagen.
  Fijn, dat je toch even bij elkaar kon zijn.
  Sterkte in al deze moeilijke omstandigheden.
  groetjes van Annemarie en Wim de Vries

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 24 March 2008 @ 12:03

 3. Hoi Hermen en Marlies,
  Wat een leuke foto’s. Zo te lezen hebben jullie drukke, maar gezellige paasdagen. Geniet ervan. Liefs Mariet

  Comment by Mariet — 24 March 2008 @ 23:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)