rulururu

post Sneeuw

March 25th, 2008

Filed under: Familie,Ziekte Hermen — marlies @ 00:03

De weersvoorspelling was nogal heftig voor dit weekend. 1e Paasdag viel heel erg mee. Gelukkig maar, pap vierde zijn 70e verjaardag en alle kleinkinderen hebben lekker in het zonnetje paaseitjes kunnen rapen. Hermen en Tymen werden door Gerard gebracht. Hermen hield het verrassend genoeg goed vol en is er bijna de hele dag bij geweest. Hermen ziet er ook weer wat beter uit, niet meer zo geel/wit. Wel heeft Hermen nog veel last met eten. Maar samen hebben we een gezellige dag. De sneeuw kwam pas toen we weer naar huis gingen maar al met al niet veel.

Echter, vandaag begonnen we met een prachtig witgesneeuwde dag. Eindelijk, 24 maart en eindelijk is de wereld wit. Ik doe reuze mijn best om de kinderen snel in de kleren te krijgen om vervolgens met ze naar buiten te gaan. Om 10:00 is het zover. Helaas, het is hartstikke dooi en de witte wereld is alweer grotendeels verdwenen. Tymen speelt er niet minder om. Ella hangt aan m’n rokken, zij vindt de sneeuw niet leuk en koud bovendien. Even later laad ik de kinderen in de auto om Monique van het station te halen, zij komt een dagje helpen. Na de lunch komt ook Hermen langs, hij heeft zelf gereden! Hij heeft ook echt even de tijd om met de kinderen te zitten, ze snakken naar wat aandacht van hem! Hermen knapt beetje bij beetje weer wat op. We zijn heel benieuwd of dat ook in z’n bloed zichtbaar is. Tymen speelt ook ‘s middags buiten, in z’n eentje en krijgt nog even een sneeuwbui over zich heen.

Als de kinderen op bed liggen breng ik Monique weer naar het station. De babyfoon breng ik even naar de buren. Het is 8 minuten rijden naar het station. Eenmaal daar gaat de telefoon, een van de kinderen is wakker. Als een speer weer naar huis, nu in 6 minuten. Maar buuv Reina heeft Kamiel getroost, niks aan de hand. En meteen een gelegenheid om even gezellig te kletsen.

Zo verliep pasen 2008. Het gaat wat beter met Hermen. We zijn fijn samen geweest. Maar het gemis wanneer hij er niet is blijft groot.

3 Comments »

 1. Dag Hermen en Marlies,
  Wat een schattige foto’s ! Die van Tymen is er één om ergens heen te sturen. Is er nergens een prijsvraag?
  “Verwondering” zou je de foto kunnen noemen.
  Sterkte gewenst morgen voor de uitslag en de verdere behandeling. Hopelijk kan dat snel gebeuren.
  Dan kan Hermen weer wat bij komen van alle ellende.
  groetjes van Annemarie en Wim de Vries

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 25 March 2008 @ 19:03

 2. Ik zal morgen aan jullie denken.
  Wat en enorm spannende dag.
  Ook wij hopen natuurlijk op fantastisch bericht.

  Veel liefs, ik bewonder jullie om jullie kracht en positiviteit.
  Ilse

  Comment by Ilse Beumer — 25 March 2008 @ 21:03

 3. Vanavond zijn wij weer thuis gekomen en natuurlijk direkt op jullie site gekeken. Er viel heel wat te lezen en tussen alle verdriet en zorgen ook kleine sterretjes van hoop !! Wát een mooie foto’s ook. Wij bewonderen jullie dat je er toch steeds wat van weet te maken!!
  Morgen zijn jullie speciaal in onze gedachten. Wij hopen mèt jullie dat de behandeling straks afgerond kan worden !!
  Sterkte gewenst van Piet en Ri@

  Comment by piet en ria bos — 25 March 2008 @ 21:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)