rulururu

post Vaderdag

June 20th, 2010

Filed under: Familie,Ziekte Hermen — marlies @ 21:06

De kinderen hebben er zo naar uit gekeken. Tymen kon de laatste weken ook zo jaloers zijn als ik naar papa ging en hij niet. Vandaag gaan we dan naar papa. Ella was er gisteren voor het naar bed gaan al mee bezig, ze kon niet wachten. En ook nog naar opa en oma! In de auto spreken we af dat we om de beurt papa en opa (die gisteren jarig was) de, door de kinderen zelf gemaakte, cadeautjes gaan geven. Blij is de begroeting. Emotioneel als Tymen bij Hermen op schoot kruipt en zijn Vaderdagliedje zingt. Ook Ella heeft een gedichtje en daarna worden de cadeautjes bewonderd. Vervolgens zoeken de kinderen hun spel. We genieten van taart en van elkaar. Hermen is ontzettend blij en vrolijk gestemd maar nog wel heel moe. De trap oplopen gaat net maar dan moet hij daarna wel even bijkomen. Mama is ook moe dus pap en mam kruipen lekker samen in bed terwijl opa en oma op de kinderen letten. Op een gegeven moment schijnen ze heel erg boos op opa te zijn geweest maar wij sliepen er lekker doorheen en lang ook. Hermen zal nu opknappen en daarna echt moeten gaan revalideren.

2 Comments »

 1. Wat fijn voor jullie zo’n dag.
  Hopelijk volgen er nog heeeeeeeeeeeeeeeeel veel fijne dagen,
  en sterkt Hermen snel weer aan.

  PS. En we zullen opa ook nog feliciteren t.z.t. We kunnen niet alles uit de buurt onthouden, dus mosterd na de maaltijd)

  groetjes van Annemarie en Wim

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 20 June 2010 @ 22:06

 2. Ha lekker! Geniet er maar van!

  Comment by Johan Vromans — 22 June 2010 @ 11:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)