rulururu

post Wachten op uitslagen

December 19th, 2007

Filed under: Ziekte Hermen — hermen @ 21:12

En nu moeten we wachten op de uitslagen. Van de PET scan, en de punctie. Donderdag 20 december, einde middag hebben we een afspraak met de longarts, en dan horen we het dus. Goedaardig, slechtaardig, thymoom of lymfoom, meerdere plekken, alleen achter borstbeen, morgen weten we hopelijk meer. Het gaat nu over het algemeen redelijk, ik ben kortademig, vandaag en gister weer wat meer, en moet alles rustig aan doen, maar dat lukt me aardig. Bovenal, ik ben niet depressief, ik zie het nog allemaal zitten.

Ondertussen loop ik wel elke dag en avond even naar buiten (“naar achter”) om van het uitzicht en de sterren te genieten. Heerlijk plekkie, en als Tymen me dan ook nog, bij het naar bed gaan verteld dat ie met opa de paardepoep van het land heeft geschept, da’s ook genieten.

3 Comments »

 1. We zijn er stil van,
  dit zou een heerlijke tijd moeten zijn!
  We zullen morgen aan jullie denken.

  Sterkte!

  Comment by Olav en Karin (Tom en Nina) — 19 December 2007 @ 22:12

 2. Lieve Hermen en Marlies,

  Woorden schieten tekort!

  We denken aan jullie vanmiddag en wensen jullie heel veel
  Sterkte!

  Comment by Michiel & Linda — 20 December 2007 @ 12:12

 3. Hermen,
  zojuist vernomen:
  Marieke wilde op haar werk bij de RAAD in Leiden voor jou een kaarsje aansteken.(katholiek toch) Dat mag natuurlijk niet. Ze deed het toch, maar dan een waxiinelihtje, zoals jij ook gedaan zou hebben ( je stak toch ook je hoofd in de kast bij Elsevier als je moe was?)
  Nadat ze met de bus vertrok voor de Kerstlunch schrok ze en realiseerde zich dat het “kaarsje”waxinelichtje nog brandde.
  DE RAAD!
  Gelukkig hielp een lieve collega haar uit de haar angst door de schoonmaak te bellen. Zo”n kaarsje moet toch werken!
  Dank je voor je optimisme waarmee je ons vanavond weer hebt opgefleurd nadat je terugkwam uit het ziekenhuis. Ria &Gerard

  Comment by Gerard — 21 December 2007 @ 00:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)