rulururu

post 16 over 12

June 23rd, 2010

Filed under: Familie — gerard @ 23:06

Nu Hermen weer een tijdje bij ons is kom ik allerlei wetenswaardigheden tegen. Zo ben ik gelukkig dat hij zich weer bezig houdt met de vraag: Hoe laat het ISS bij ons overkomt. Vanavond belde ik hem, (hij is met Ria op bezoek bij Marlies om daar van de mooie zomeravond te genieten) om te vragen hoe laat de ISS overkomt. Het is helder. “16 over 12”, antwoordt hij direkt . Voortdurend houdt hij bij hoe laat het International Space Station, waar Russen en Amerikanen samen de ruimte en ons bestuderen, zich bevindt. Dat geval is inmiddels zo groot dat je het op bepaalde tijden als een heldere ster ziet overkomen. Ik zal straks gaan kijken en of ik hem zie of niet blij zijn dat hij zich weer met zulke dingetjes bezig houdt. Dat moet toch goed zijn. Zal ik hem ook vragen de tijden voor de komende dagen de tijden aan te geven dat je de ISS kunt zien?

3 Comments »

 1. Wat een leuk bericht, Gerard. En wat mooi dat Hermen even op bezoek naar zijn eigen thuis kon gaan. Heel veel sterkte en liefs gewenst voor ieder die zo dicht bij Hermen staat en natuurlijk Hermen zelf ook!

  Kus aline

  Comment by Aline — 24 June 2010 @ 19:06

 2. mooi om de vooruitgang beeldend voor je zien.
  Het genieten van alle kleine/grote dingen.
  N&J.

  Comment by Fam. N de Heer — 24 June 2010 @ 19:06

 3. Als de wereld voor Hermen weer groot is, is hij ook echt groot!!
  Goed dit te lezen.
  Janse

  Comment by Janse — 25 June 2010 @ 00:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)