rulururu

post Zomerse waterpret

June 24th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 21:06

Eindelijk, echt zomer. Twee opblaasbadjes zijn met water gevuld. Drie blote kindjes rennen door de tuin, voor mij het mooiste wat er bestaat.  Mama blaast bellen met de bellenblaas en de kinderen rennen achter de bellen aan. Tymen rent door een badje. Kamiel doet hem na maar kent de gladheid niet en glijdt zo onderuit, plat op rug en billen. Verbaasd, kletsnat en piepend staat hij op terwijl ieder ander er erg om moet lachen. Dan laten we de badjes leeg. Met de plastic keteltjes, die zij van Natalie en kornuiten hadden gekregen, geven ze de bessenstruiken water. Of het gras, leuk om doorheen te stampen! Ella ligt weer in een badje. Mama pakt een kant en gaat golven maken door het badje aan een kant op te tillen. Dat is leuk! Meteen Kamiel en Tymen er ook bij en met schaterende lach laten ze zich heen en weer glijden door het badje en het water golft over ze heen. Tja, daar hoort Hermen dan echt bij. Hij zou er prachtige portretjes bij hebben geschoten. Als laatste wordt het water over het gras gegooid en stampen ze er met z’n drieën door heen. Koud wordt Ella nu wel. Hup, met z’n vieren onder de douche voor nog meer waterpret maar nu worden ze schoon. Tymen kijkt verbaasd naar zoveel gras, blaadjes, dennennaaldjes en mos dat zich in het putje verzamelt. Dan naar bed, einde van een heerlijke dag.

2 Comments »

  1. Dat klinkt goed. Heerlijk zo’n tuin. En binnenkort is Hermen er weer bij, want de zomer bestaat niet uit 1 dag. Hou vol en geniet van die drie schatjes. Vee liefs

    Comment by Hester — 24 June 2010 @ 21:06

  2. Dag zussie! Heerlijk om zo te lezen dat het zo’n mooie zomerdag is geweest! Gezellig met z’n vieren onder de douche, wel een beetje druk in de douche cabine 🙂
    Nu Hermen’s bloedwaarden zo voorspoedig aan het stijgen zijn hoop ik zo dat jullie op zeer korte termijn weer herenigd zijn. Laat het mooie weer ook maar even zo aanhouden helpt vast ook een beetje. Sterkte en veel liefs en een kussie voor de kroost en natuurlijk ook voor Hermen.

    Comment by Aline — 26 June 2010 @ 00:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)