rulururu

post Kleine ekster

November 30th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 23:11

Juni 2010

(Nog een oude post, die we toch wel met jullie willen delen)

Afgelopen woensdag, bij thuiskomst van Hermen, kregen de kinderen een cadeautje van hem. Kamiel een mooie bezem en hark. Tymen was helemaal blij met zijn takelwagel van LEGO. Ella had al eens aangegeven dat ze een zilveren ketting met een paardje er aan wilde hebben. Dus die kreeg ze, met een mooi sieradendoosje. Zo’n gestoffeerd doosje, met binnenin een spiegeltje, versierd met glitters, belletjes, en zo meer. Veel kleurtjes en glim. In het doosje zatten bovendien allerlei dierenbedeltjes (ooit eens bij een supermarkt gespaard) en haar kettinkje. Ze was zeer gefascineerd, vond het prachtig. Maar ik ken haar, iets wat ze erg mooi vindt en wat ze voor zichzelf wil houden, dat verstopt ze. En dan vergeet ze waar ze het gelaten heeft. Ik waarschuwde haar nog, ‘als je het verstopt, vertel het dan alleen aan mama!’ Maar het ging goed. Een keer visten we het doosje achter de paardestal vandaan, maar toen we gingen opruimen ging het doosje mee naar binnen. En toch, ‘s avonds, ‘Ella waar is je doosje?’ Kwijt dus. Dagen hebben we gezocht, iedereen deed mee, Anne Martien zocht vandaag ook nog eens. Tervergeefs.

Vanavond zat ik met Kamiel in de bijkeuken op de grond. Mijn blik valt op mijn (hoge) sloffen die op hun zij liggen, tussen de schoenen, er zit iets groens in……..
Kleine ekster.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)