rulururu

post Digiphoto

March 27th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 23:03

Voor de liefhebber, de digitale fotoalbums van de kinderen zijn weer bijgewerkt t/m februari (zie de links aan de rechterkant op deze pagina). Digitaal foto’s maken vinden we erg leuk en met name Hermen kan prachtige foto’s maken. ‘t Is alleen een hele discipline om de foto’s steeds weer netjes op de computer te bewaren. En dan ook nog voor goed back-up’s te zorgen. Hoewel het hele digitale gebeuren hier Hermens taak is, heeft hij mij meteen geleerd hoe ik de foto’s moet opbergen. Dus daar ben ik regelmatig een paar avondjes zoet mee. Het lukt me dan ook nog wel om de digitale fotoalbums van de kinderen bij te houden maar dan houdt het wel op. Foto’s worden niet meer afgedrukt en zodoende blijven de mooie fotoboeken leeg onder de trap liggen. Ook hebben we het voornemen om mooie foto’s in te lijsten, helaas, dat en meer dingen gebeuren niet meer. Gevolg van de digitale revolutie? Maar de digitale fotoalbums zijn dus weer actueel, voor de liefhebber.

1 Comment »

  1. Marlies,
    ik heb genoten van de leuke en mooie foto’s van julliekinderen.
    Petje af dat je dit tussen alle bedrijvigheid ons kan tonen.

    Comment by nice&joke — 2 April 2008 @ 18:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)