rulururu

post Noordwijk aan Zee

July 24th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 22:07

Hermen en ik zaten in dubio of we nog op vakantie zouden gaan of niet. Met Klazien mee naar Tsjechi√ę?¬† Zou daar tijd voor zijn? Vervolgens vroeg Mascha of we niet een weekje in het vakantiehuisje van haar zuslief in Noordwijk aan Zee wilde. Dat kwam mooi uit, konden we voor de afspraak met de radioloog, 22 juli, nog een weekje weg, lekker naar zee. Voor de kinderen ook geweldig. Dus, donderdag 15 juli t/m woensdag 21 juli waren we in Noordwijk aan zee.

Daar genoten van een erg leuk huisje wat al helemaal voor kinderen ingericht was, speelgoed, fietsen met zitjes, alles was aanwezig. Iedere dag naar zee. Het weer werd steeds beter. De kindjes speelden heerlijk met hun schepjes, emmertjes, water en zand. Hermen nam om beurten Tymen en Ella nog een dagje mee naar ‘Naturalis’ in Leiden. Al met al ging dat wel aardig. Maar toch, over de algemeen is Hermen nog erg moe. We hebben dan ook rustig aan gedaan. Ondanks dat was het een heerlijk weekje. Dankzij een lieve zus van een lieve vriendin.

Voor een fotoverslag: http://digiphotos.org/album372

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)