rulururu

post Weer op de EHBO

March 29th, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — hermen @ 22:03

Vanochtend kreeg ik naar het eten van een eitje, en een kop thee, het ineens erg koud, en begon onbeheerst te rillen. Meteen in bed gaan liggen en koorts opnemen. Ik had koorts (38.3), en het rillen hield in bed wel snel op. Omdat dit toch een indicatie is, heeft mijn vader de huisartsenpost gebeld, en de arts die terugbelde vond het toch nodig dat ik naar de EHBO in Meppel ging. Ik wilde er eigenlijk niet heen, vooral niet om opgenomen te worden, het ging juist wat beter met eten, en ik had al weer nachtmerries van dat ziekenhuiseten. Op de EHBO weer allles opgemeten, en geen koorts, goede bloeddruk, leukocyten helaas nog niet erg hoog (2.5), ik voelde me ook goed. Gelukkig had toevallig Dr. de Korte (mijn behandelend arts) weekenddienst, dus dat scheelde in de voorkennis. Hij wilde me weer opnemen voor een paar dagen, maar ik liet hem meteen weten dat ik erg graag naar huis wilde. En gelukkig luisterde hij er wel naar, maar had nog wel wat voorwaarden, eerst een longfoto, en die moest schoon blijken, mijn urine moest ook goed zijn, en de ontstekingswaarden mochten niet heel erg hoog zijn in mijn bloed. Na nog een uurtje wachten kwam het verlossende woord, ik kreeg groen licht, en mocht gelukkig naar huis. Moet wel oppassen, en meteen bellen als het niet goed gaat.

6 Comments »

 1. Dag Hermen,
  Door het oog van de naald dus. Gelukkig weer mee naar huis (Nog niet thuis helaas). Sterkte maar weer met alles.
  Alle verkouden mensen ontlopen, hè.
  groetjes van Annemarie en Wim de Vries

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 30 March 2008 @ 14:03

 2. Ik dacht vandaag, nu gaat het toch vast wel goed…. helemaal stabiel nog niet dus! En dipje sluipt er dus nog makkelijk in.
  Maar gelukkig dat alles meteen weer in orde was, En goddank ben je aan dat ziekenhuisvoedsel ontsnapt!
  Rust lekker uit weer, en eet lekker!
  Janse

  Comment by Janse — 30 March 2008 @ 16:03

 3. PS Han vroeg me je zijn reactie nog door te geven: ”Een chemokuur is nog tot daar aan toe, maar dat ziekenhuisvoer…!’

  Comment by Janse — 30 March 2008 @ 16:03

 4. Pfffew, dat was dus gelukkig op het nippertje. Gelukkig geen opname voor je. Erg fijn dat je “eigen” arts dienst had. Fijn dat de arts naar je luistert en wel alles uitlsuit voordat hij je laat gaan.

  Sterkte met verder opknappen!

  Comment by Michiel & Linda — 30 March 2008 @ 17:03

 5. Dat was weer effe schrikken. Maar het feit dat je kracht hebt om dit zelf op de site te zetten vind ik hoopgevend.
  Wat ben je toch enorm sterk! Als je ziet hoeveel maanden dit nou al duurt, vind ik het heel knap hoe jullie het volhouden.
  Je moet ook wel, dat snap ik ook, maar toch “petje af!”
  Liefs van Hester

  Comment by Hester — 30 March 2008 @ 20:03

 6. hoi hermen, we hadden hier lang geen internet vanwege allerlei stakingen (tja, Griekenland blijft een ontwikkelingsland, hoor!) en heb dus net weer kunnen ‘bijlezen’: wat een ups en downs- fijn dat de PET scan schoon was en dat je je zoveel beter voelt- daar begint genezing mee: een positieve outlook en die houden jullie gelukkig. Gelukkig ook dat de arts ook beseft dat je ‘thuis’ beter af bent. Zet door! liefs, jessica

  Comment by jessica — 31 March 2008 @ 18:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)