rulururu

post Peter en de trekker

August 10th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 22:08

De kinderen horen het meteen. Daar is Peter!!! Peter wordt altijd vol enthousiasme binnen gehaald. Peter heeft een auto met een echte zwaailamp. Maar meestal komt Peter op de oude trekker om bv. de paardebak te egaliseren. (Peter is getrouwd met Monique, een van de 2 meiden die hun paard bij ons hebben staan). Ik wilde de kinderen op tijd naar bed brengen maar toen hoorde ik het al, “Peter!!!! Peter!!!!!! roepen ze en rennen naar de trekker. De trekker wordt ook bestudeerd, ik hoor Peter uitleggen wat de uitlaat is. En de lol is dat Tymen en Ella even op de trekker mee mogen rijden. Kleine gebeurtenissen, groot plezier, mooie plaatjes:

Kamiel kijkt liever, de trekker maakt te veel herrie, daar wil hij niet opzitten

Strakst mag ik!!!!!!!

En nu naar bed!

2 Comments »

  1. Ziet er erg leuk en gezellig uit! Echt het buiten leven 🙂 🙂

    Comment by michiel & linda — 10 August 2010 @ 22:08

  2. Wow, wat een mooie foto’s!

    Comment by Dennis en Liesbeth — 11 August 2010 @ 05:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)