rulururu

post Genieten

August 15th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 22:08

‘t Was een heerlijk weekend. Zaterdag hadden we dan toch eindelijk een echte warme dag en konden de kinderen weer lekker met water in de tuin spelen. Verder hoefde er niks. Hermen en ik hebben zowaar allebei de zaterdagkrant kunnen lezen. Hermen is wel moe maar ligt lekker in de tuin en dut af en toe weg.  Gerard en Ria komen even langs, ze gaan fietsen met Hans en Klaas. Terwijl de kinderen lekker spelen doen wij helemaal niks en willen ook helemaal niks.

Vandaag, zondag, naar de dierentuin in Emmen geweest, Hermen wilde het wel proberen. Het ging ook goed, we wandelen wat maar Hermen kan ook erg veel zitten, overal zijn zitjes. We eten wat bij een kleine voorstelling in een klein theaterzaaltje. Kamiel vertrouwt het niet en zit, zodra 3 acteurs beginnen te spelen en te zingen, met zijn handen voor zijn oren en blijft zo zitten.

De jassen, regenjasjes en paraplu’s zijn ondertussen opgeborgen, de voorspelde regen blijft uit, het is prachtig weer. Tijd voor een ijsje. Ella vangt een nieuw woord op en vraagt ons; ‘wat is genieten?’  Dit schatje, dit is genieten…….

2 Comments »

  1. Genieten is heerlijk! En morgen weer, want dan is er taart!!! Gefeliciteerd met Tymen!

    Comment by Hester — 15 August 2010 @ 23:08

  2. Hermen, Marlies

    Fijn dat jullie weer genieten!

    annemarie en wim de vries

    Comment by annemarie en wim de vries — 17 August 2010 @ 00:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)