rulururu

post Kleine beestjes

August 29th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 22:08

Afgelopen maandag, daar gingen ze weer, Tymen en Ella gingen weer naar school. Ella weer in de kring van groep 1 en Tymen in groep 3, achter een echt tafeltje, met laadjes waar dan weer leuke dingetjes in zitten. Erg leuk om ze zo te brengen. Echter, toen ik ze ging halen volgde een minder leuk bericht, de luizenmoeders hadden bij beiden luizen gevonden. Luizen? Ik dacht dat die in dit deel van Nederland niet voorkwamen!? En dat die niet van vieze haren hielden! En mijn kinderen hebben geen schone haren! Ella had wel eens geklaagd over jeuk en toen heb ik wel eens gekeken maar niks gevonden. Nu weet ik hoe ik moet zoeken. Op Internet heb ik alles over die kleine beestjes gelezen. De bedden meteen afgehaald. ‘s Avonds de haren van de kinderen¬† twee keer gewassen, alle drie, Kamiel zal ze ook wel hebben. En ik trouwens ook. De hele dag was ik er druk mee. En de alle dagen erna. Alle drie napluizen a 45 minuten per dag. Gelukkig helpt Anne Martien als ze er is mee. De kinderen laten zich trouwens goed kammen, ze vinden het wel lekker, dat gefriemel.

Vandaar dat het even stil was op het weblog, ik was druk aan het kammen…..

1 Comment »

 1. Oh vreselijk,wat een ellende!Sanne heeft wel 100 knuffels, die gingen dan een week in de vuiliszak, tranen met tuiten…

  Volgende week gaan ze bij mij weer naar school.
  Weer afwachten dus!
  Succes met het kammen, en alles wassen!

  liefs, Marieke.

  Comment by Marieke Peters — 30 August 2010 @ 20:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)