rulururu

post Kamiel Kurt is 3 jaar!

September 2nd, 2010

Filed under: Kamiel Kurt — marlies @ 23:09

Kamiel is alweer 3.  Behalve zijn verjaardag, mooie cadeautjes en taart, ging Kamiel vandaag voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Dat ging prima, na een anderhalf uurtje ging ik zelfs al weg, Kamiel speelde heerlijk door, buiten op de gele tractor. Later hoorde ik dat hij wel even gehuild had toen het hem bovenop de glijbaan wat te druk werd en er blijkbaar geduwd werd. Juf had hem getroost en Kamiel had haar meteen ingepakt door zijn huilen even toe te lichten. “Ik ben een beetje verlegen” had hij verteld. Toen ik hem weer mee nam naar de fiets zat hij er nog mee. Hij wilde het duwende jongetje alsnog “STOP, HOU OP” zeggen (iets wat in de groep van Ella gebruikelijk is om te zeggen, hij pikt ook van alles op..). Dat mag hij dan de volgende keer doen.

2 Comments »

  1. Gefeliciteerd met de grote kleine man! Hou op stop hij telt nu echt mee!

    Comment by Hester — 3 September 2010 @ 06:09

  2. Gefeliciteerd met Kamiel. Bij ons is het ook: HOU OP STOP! Dat zul je nog vaak genoeg te horen krijgen. En, het uitspreken gaat altijd een stuk makkelijker dan het opvolgen…

    Groeten, jules

    Comment by jules — 6 September 2010 @ 22:09

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)