rulururu

post Verre zus

April 6th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 22:04

Vandaag hebben we afscheid genomen van Aline. Zij was afgelopen week over uit Bonaire en heeft mij de afgelopen week bijgestaan. Dat ze er niet meer is zal dan ook wel even wennen zijn. Ik ben altijd al een voorstander geweest om meer in groepen samen te leven, in een moderne commune, 3 generatiegezin of iets dergelijks. Zodoende kunnen huishouden en zorg gezamelijk gedragen worden, lijkt me ideaal. Maar ik mag niet klagen, we wonen dan wel gewoon, zussen (zelfs uit Bonaire), schoonzussen, ouders, vrienden, buren, iedereen helpt ons. En Aline, die zullen we niet hoeven te missen. We hebben haar een webcam meegegeven. Kan ook zij vanaf de keukentafel skypend aanwezig zijn en wij bij haar.

1 Comment »

 1. Hej Marlies,

  Ik hoor via mijn ouders in wat voor situatie je zit. Weet dat ik ook aan je denk. Ik reageer op deze foto ook want het is een leuke met tante els erop en jouw kinderen neem ik aan. En zus Aline.
  Leuk trouwens dat je in Hardenberg werkt! Mooi plaatsje hè?

  Liefs van mij voor jou en je gezin.
  Nichtje Noortje

  Comment by noortje v kamer — 12 April 2008 @ 20:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)