rulururu

post Vliegeren

September 26th, 2010

Filed under: Familie — marlies @ 12:09

Fijn, weekend, rustig aan doen en we hebben er prachtig weer bij. We rommelen wat in en om het huis. Hermen zet zijn eigen eerste tentje voor de kinderen op want die willen kamperen. Hermen vindt het leuk om de kinderen zijn eerste tentje te laten zien. Ella’s eerste reactie: “wat een klein tentje”! Tja, ze heeft de tent van Bas en Mas blijkbaar in gedachten. Bij de buren is bezoek en die gaan in het weiland vliegeren. Ik had er nooit zo bij nagedacht dat dat inderdaad erg mooi kan. De kinderen rennen er heen en mogen mee doen. Tjonge, wat rennen ze wat af! Ze zijn onvermoeibaar. Hermen niet. Als hij z’n tentje weer afbreekt voor die in de avond nat wordt, overvalt een enorme vermoeidheid hem. Hij is er nog lang niet.

2 Comments »

  1. Wat een ontzettend leuk, sympathiek, autenthiek tentje! Dit is de enige echte tent!

    Comment by aline — 1 October 2010 @ 01:10

  2. je kunt niet eens je auto in de tent parkeren….

    Comment by Bas — 5 October 2010 @ 09:10

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)