rulururu

post 0,6

April 7th, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — marlies @ 21:04

Vandaag naar Dr. de Korte. En hij bevestigde wat Hermen al voelde, het is nog steeds niet beter. Vorige week waren de leuco’s 1,2, nu 0,8. Dr. de Korte heeft hier geen verklaring voor. Er is een mogelijkheid dat dit een bijwerking is van de Rituximab. Maar Hermen wordt nu doorverwezen naar Groningen, daar kan men meer onderzoek doen dan in Meppel. Op aandringen van Gerard en mij kan Hermen vandaag op de eerste hulp aldaar gezien worden. Hermen is daar nog eens goed onderzocht en wederom is zijn bloed onderzocht, nu waren de leuco’s zelfs maar 0,6. Hermen hoeft niet opgenomen te worden en zal opgeroepen worden voor een beenmergpunktie. Dat onderzoek zal hopelijk uitsluitsel geven over wat er met Hermen aan de hand is. We kunnen niks anders doen dan afwachten. Wel moeten we nu super voorzichtig zijn om te voorkomen dat Hermen een infectie oploopt. Een suggestie voor diegene die hem willen opzoeken, chat via skype, dat is volkomen veilig. De skypenaam op Hermen’s laptop is ‘marliesenhermen’, of zoek op ‘marlies, hermen, laptop’.

11 Comments »

 1. Wéér héél veel sterkte gewenst, zowel voor Hermen in Zwolle als voor Marllies met de kindjes in Alteveer !!
  Dat er toch duidelijkheid mag komen !!!!!
  Groeten, Piet en Ri@

  Comment by Piet en Ria Bos — 7 April 2008 @ 21:04

 2. Dag Hermen, Marlies en familie,
  Wat moeilijk allemaal. Wat een onzekere tijd.
  We leven in gedachten en gebeden met jullie mee.
  Sterkte, heel veel sterkte gewenst.
  Groetjes van Annemarie en Wim.

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 7 April 2008 @ 22:04

 3. lieve Hermen, Marlies, wat een tegenvaller. En wat is vooral die onzekerheid vreselijk. Ik hoop voor jullie dat ze in Groningen actief aan de gang gaan om de oorzaak van de infectie op te sporen zodat er aan herstel gewerkt kan worden. \Hermen, ik zou graag skypen maar ben nog niet zo technologisch geavanceerd- raar, want het zou mijn familie ook ‘dichter bij elkaar’ kunnen brengen – al scheiden ons slechts enkele tienduizenden kilometers (Kristian zit in New York met z’n gezin) en geen rottige ziektes. Nogmaals stuur ik je dus maar niet digitaal maar telepatisch veel Griekse zonneenergie- daar word je positief van!

  Comment by jessica — 8 April 2008 @ 08:04

 4. Lieve Hermen Marlies,
  Wat een schrik. Ik hoop dat ze in Groningen wat meer kunnen doen. We zullen digitaal bezoeken op het log en proberen te skypen. Ik heb ook niet veel andere woorden als we denken aan jullie en sturen onze liefs, Mascha Bas en kids.

  Comment by mascha — 8 April 2008 @ 08:04

 5. He Hermen.
  Net uit Nederland terug, Marjan gezien en die heeft me verteld wat er aan de hand is en weblog toegestuurd. Het is wat jaren terug maar dat gebeurd. Wij willen jullie laten weten dat we aan jullie denken en hopen dat jullie snel de oorzaak van de infectie vinden zodat de leuco’s weer omhoog gaan. Heel veel sterkte gewenst van ons uit Mexico.
  Adrienne en Carlos

  Comment by Adrienne en Carlos — 8 April 2008 @ 15:04

 6. Hoi Hermen en Marlies
  Heel erg veel sterkte nog totdat ze weten wat de oorzak is en de witte cellen zich herstellen

  Comment by David en Karin — 8 April 2008 @ 16:04

 7. Hup leuco’s!!
  Zet ’em op!!
  Janse

  Comment by Janse — 8 April 2008 @ 19:04

 8. We bidden voor jullie!

  Liefs en sterkte,

  Michiel & Linda

  Comment by Michiel & Linda — 8 April 2008 @ 21:04

 9. leven met jullie mee en de naaste familie en wensen heel veel innerlijke kracht toe.

  Comment by nice&joke — 9 April 2008 @ 18:04

 10. Beste Hermen en Marlies,

  Het begint zo langzamerhand wel een never ending story te worden. Ondanks de slechte situatie van Hermen ben ik wel blij om te lezen dat Hermen nu (ook) weer onder behandeling in Groningen is. Ik kreeg al een beetje de indruk dat Dr. de Korte niet meer echt goed raad met de situatie weet… Je zou toch zeggen dat het vaker voorkomt dat iemand door een zeer zware chemo zeer vatbaar voor infecties wordt en daardoor nog verder verzwakt…? Hopelijk komt er snel een (logische) diagnose uit Groningen maar vooral ook een remedie zodat de eigenlijke behandeling eindelijk ook eens een keer afgerond kan worden.
  Heel heel veel sterkte, en blijf vooral ook mondig tegenover de specialisten in het ziekenhuis en lok ze uit hun tent.

  Groeten, jules

  Comment by jules — 9 April 2008 @ 20:04

 11. Doorverwijzen naar een academisch ziekenhuis lijkt me belangrijk. Hopelijk levert verder onderzoek iets op en kan je de behandeling afronden. Ik denk aan jullie. Veel liefs, Mariet.

  Comment by Mariet — 11 April 2008 @ 21:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)