rulururu

post Jarig

November 4th, 2010

Filed under: Familie,Ziekte Hermen — marlies @ 00:11

Voor de kinderen is het wel eens lastig. Tymen en Ella hadden voor mama’s verjaardag opa’s, oma en beppe uitgenodigd om samen taart te eten. Maar hoe moest dat nu als pap in het ziekenhuis ligt. Ze vinden het goed dat we het dan bij papa vieren. Dus met z’n allen, en opa en beppe, naar Hermen. Met taart en eigen gekochte cadeautjes die de kinderen met papa kunnen geven. En ze zingen natuurlijk want jarig zijn zonder zingen, dat kan bij Ella niet. Hermen bekijkt het vanuit z’n bed (wat door de kinderen omhoog en omlaag bewogen wordt, leuk, die knopjes!). Het is druk voor hem maar wel fijn zo samen. Hermen is nog erg kortademig. Verder heel moe.We kunnen niet te lang blijven. Bovendien moeten we thuis op tijd eten want het is Dankdag en Tymen en Ella zullen vanavond, met hun klas, in de kerk zingen.

2 Comments »

 1. Wat hebben jullie de verjaardag van Marlies op een mooie bijzondere manier gevierd!

  Toch willen we je feliciteren met je verjaardag, Marlies.

  Comment by michiel, linda & tim — 4 November 2010 @ 12:11

 2. Lieve Marlies,
  Gefeliciteerd met je verjaardag. Heel, heel erg jammer dat je het niet lekker thuis hebt kunnen vieren. Dat had je natuurlijk graag gewild. Toch lekker verwend met taart en kadootjes.
  Kus, Mariet.

  Comment by Mariet — 5 November 2010 @ 18:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)