rulururu

post Met spoed behandelen

December 21st, 2007

Filed under: Ziekte Hermen — marlies @ 20:12

Vandaag naar de oncoloog in Meppel. Die windt er geen doekjes om, het gaat om een agressieve vorm van non-hogkin. Omdat er ook een plek buiten het diafragma zit (alvleesklier) spreekt men van fase 3. Weer een grote schok. De oncoloog onderzoekt Hermen en het feit dat Hermen snel achteruitgaat baart hem zorgen. Hermen moet meteen naar UMC Groningen. Via de spoedeisende hulp wordt Hermen opgenomen. Er wordt een thorax foto gemaakt en een beenmergpunktie afgenomen. Ook zal er geprobeerd worden om vandaag een ct-scan te maken maar dat kan pas in de avond en anders morgen. Helaas voor Hermen maar hij moet daarvoor de hele dag nuchter zijn. Vocht krijgt hij per infuus.

Ik ga naar Zwolle, naar de kinderen. Zussen en vader zijn nu bij hem. Hopelijk morgen de eerste kuur.

En oja, lieve mensen, dank voor alle lieve reacties, e-mails, berichtjes, kaartjes. Dat betekent veel voor ons.

Marlies

3 Comments

  1. Marlies, Hermen,

    Wij zijn geschrokken van jullie nieuws, maar als jullie iets nodig hebben – laat ons weten. De komende 2 weken hebben wij vrij – geen kerstplannen, geen vakantieplannen – dus als je kinderopvang hebben nodig, huishoudelijk hulp, kookdiensten, help met “whatever”, kunnen wij richting Alteveer komen om een helpende hand te lenen.

    Met veel liefs en positief gedachten.
    Kim en Stef

    Comment by Kim — 21 December 2007 @ 21:12

  2. lieve hermen en marlies,

    Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik zou zo graag het juiste willen kunnen zeggen en ervoor zorgen dat alles weer goed komt. Ik stuur morgen even een mail, om wat persoonlijke dingen te kunnen zeggen, ik denk aan jullie, al mijn liefs en positieve gedachten zijn voor jullie, Mascha

    Comment by mascha — 21 December 2007 @ 22:12

  3. Dag Hermen,
    We hoorden gisteren van je vader het verschrikkelijke nieuws.
    We kunnen ons voorstellen dat de wereld voor jullie nu even op z’n kop staat. Ik vind dat je geweldig positief met je ziekte omgaat . Het is altijd beter de wereld van de zonnige kant te bekijken maar als de zon even niet meer voor je schijnt en je toch alles doet om positief te blijven getuigt dat van een grote innelijke kracht. We wensen je heel veel sterkte de komende tijd.
    Ondanks alles heel fijne kerstdagen samen. En voor het volgend jaar heel veel goeds en kracht We zullen aan jullie denken.

    Comment by annie Hondelink — 24 December 2007 @ 15:12

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)