rulururu

post Tobben

April 16th, 2008

Filed under: Ziekte Hermen — marlies @ 23:04

De kanker is ‘genezen’ maar Hermen is nog lang niet beter. Het blijft tobben. De zweren in de mond genezen nu langzaam en Hermen heeft ook medicijnen die deze wondjes verdoven zodat hij gewoon kan eten. Maar sinds een week heeft Hermen hele nare maagkrampen en is Hermen daardoor weer niet in staat om te eten. Hermen leeft van astronautenvoeding en alleen dat al is een enorme beproeving. Allerlei medicijnen hebben helaas nog geen positief effect. De zwaardere pijnstilling die hij nu krijgt helpt mogelijk wel tegen de rugpijn, dat gaat wat beter. Gelukkig want daardoor slaapt Hermen ook al niet te best. Ondanks alle ellende is Hermen er van overtuigd dat het nu snel beter zal gaan.

Zo zien we Hermen veel zitten. Maaaaar…..hij krijgt wel weer haar!

6 Comments »

 1. Hermen, kop op, wees trots op jezelf- je lichaam heeft een enorme opdonder gehad en krijgt elke dag nog enorm veel rotzooi naar binnen, maar…je bent sterk, je kan het aan! De laatste loodjes… maar weet je, nog even en je bent de narigheid van deze lange periode weer vergeten en herinner je alleen de goede kanten ervan, echt waar! Sterkte, jessica

  Comment by jessica — 17 April 2008 @ 06:04

 2. Hermen, uit het dal weer omhoog! Ik heb diep respect voor de manier waarop jij/jullie de laatste maanden hebben geknokt!!
  De batterij is leeg en je lijf heeft veel te voorduren gehad. Ik snap het best (tenminste dat geloof ik). Marlies schreef vorige week dat je op 21 december had gezegd er in de lente weer te staan. Je bent een heel eind op weg! 21 juni bbq bij jullie in de tuin? Bij ons is ook prima. Wat mij betreft staat die afspraak!

  Klaas Jan

  Comment by Klaas Jan — 17 April 2008 @ 14:04

 3. Hermen je bent een voorbeeld van hoe sterk een mens kan zijn. Zo zwaar als het nu nog is, je ‘schone’ lijf, de lach op je gezicht op de vorige foto, je nieuwe haar, alles laat zien dat de grootste beproeving eropzit. You did it!! Nu verder bergopwaarts, zet ‘m op!
  Janse

  Comment by Janse — 17 April 2008 @ 17:04

 4. Nu kun je met Kamiel een wedstrijd doen wie het meeste haar heeft.
  Zet hem op. Wat een sterke geest en lijf die zo’n zware ziekte kunnen overwinnen! Knap hoor.
  liefs Hester

  Comment by Hester — 17 April 2008 @ 19:04

 5. OK, Hermen, fijn te lezen dat het beter gaat! Hopelijk gaan de laatste maag- en mondzweren nu snel weg, en kun je met opgeheven hoofd van de lente genieten! We moeten echt eens gauw wat afspreken.

  Theo

  Comment by Theo — 17 April 2008 @ 19:04

 6. Hee Hermen, fijn die goede berichten te horen.
  Sjonge, wat ben jij sterk zeg! Zowel van lijf en geest, om dit te overwinnen!Jullie hebben een nare tijd achter de rug, maar de goede komt eraan, mark my words.Wij hebben zo`n bewondering voor jullie,echt. Je hebt wel niet veel keuze, maar jullie flikken het èm toch!! Kanjers!!
  Nou die vervelende mond-en klauwzweer nog verslaan…
  Sterkte lieverds en kop op!
  liefs Marieke P.

  Comment by Marieke P. — 17 April 2008 @ 20:04

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)