rulururu

post Afzender onbekend

May 1st, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 15:05

Het was alsof het afgesproken werd, regelmatig hebben we prachtige bloemen ontvangen. Was de ene bos uitgebloeid dan kwam er weer een nieuwe bos en zo wisselde zich dit af. Zo hebben hier de afgelopen drie maanden onafgebroken mooie bloemen op tafel gestaan. Iedereen heel erg bedankt! Afgelopen dinsdag werden we wederom verrast met een prachtige bos bloemen echter, we weten niet van wie. De bloemist die ze bezorgde kon het ook niet vertellen, ze had alleen een faxnummer. Dus via dit weblog een oproep, van wie hebben we deze bloemen mogen ontvangen?

1 Comment »

  1. Lieve familie,
    Net terug uit Schiermonnikoog. Prachtig eiland. Lekker gewandeld en genoten van de rust en niet te vergeten het fantastische weer. Ik zie dat jullie ook volop genieten. De bloemen zijn van mij. Geniet er samen van.
    Liefs, Mariet.

    Comment by Mariet — 5 May 2008 @ 17:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)