rulururu

post 1 Mei

May 1st, 2008

Filed under: Familie,Kamiel Kurt,Tymen — marlies @ 20:05

Wat een feestdag. Dag van de arbeid. Dag dat Kamiel 8 maanden is geworden. Kamiel heeft ondertussen 2 voortandjes, kruipt wankel als een pasgeboren kalfje door de kamer, eet al lekker fruithapjes en groentehapjes naast de borstvoeding, overdag zo zoet, ‘s nachts een spook en de oorzaak dat ik nooit eens een paar uur goed kan doorslapen.

De dag dat Tymen officieel zindelijk is. Hij kan al heel lang op de wc plassen, poepen deed hij al een paar maanden niet meer in de luier. Af en toe probeerden we hem te trainen en dan was ik weer zo suf te vergeten hem regelmatig naar de wc te brengen. Maar hoera, als hij nu in een onderbroekje loopt geeft hij zelf aan  te moeten plassen. Gisteren de hele dag droog! ‘s Avonds, terwijl hij z’n pyama aankrijgt; “ik hoef geen luier voor de nacht, net als Sven.” Nou goed, dan pakken we ook door. En inderdaad, vannacht hem 1 keer op de wc laten plassen en vanmorgen kwam hij om zeven uur naar me toe, “ik moet plassen”. Dat zijn van die momenten dat ik geen moeite heb om uit m’n bed te springen. Hoera! Tymen is zindelijk!

En Hermen is thuis, hij pakt z’n hobby weer op, wat een feestdag! Zie ook: http://digiphotos.org/album279

3 Comments »

 1. Hoi Marlies & Hermen,

  Wat mooi dat jullie deze feestdagen weer samen kunnen zijn.
  De vlaggen die gisteren wapperden waren allemaal voor jullie!!

  Comment by Michiel & Linda — 1 May 2008 @ 21:05

 2. Dag Hermen, Marlies en familie,
  Wat een fantastisch gezicht deze plaatjes.
  Het mooie weer komt eraan. Geniet ervan.
  Heel fijn allemaal.
  Groetjes van Annemarie en Wim

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 2 May 2008 @ 19:05

 3. 5 Mei,morgen de vlag uit voor onze vrijheid en de bevrijding voor jullie dat je als gezin weer bijeen bent.
  En de beloning …super mooi weer om te genieten van al het groen om het huis.

  Comment by nice&joke — 4 May 2008 @ 19:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)