rulururu

post Mooi weekend

May 5th, 2008

Filed under: Ella Maria,Familie,Kamiel Kurt,Tymen — marlies @ 23:05

Net als het merendeel van Nederland hebben wij hier ook een heerlijk weekend achter de rug. Heerlijk, als compleet gezinnetje. Hermen blijft voorspoedig herstellen, eet langzaam aan steeds wat meer maar dat blijft nog erg zwaar. Hermen is graag met in het weilandje bezig maar heeft vandaag voor niet al te zwaar werk gekozen… Tymen heeft een fietsje gekregen en fietste er meteen mee weg (met zijwieltjes hoor). Ella heeft wat praten betreft een sprongetje gemaakt. Ze eet niet meer zo makkelijk maar zo’n potje als Kamiel, dat wil ze ook wel. Nou goed, haar eten ook in een potje, zelfde lepeltje als Kamiel en zie zo, ze eet alles op. Kamiel kruipt lekker rond. Met dit prachtige weer leven we de hele dag buiten, wat een genot.

4 Comments »

 1. Ja dan weet je waarom je bent verhuisd!!
  Fijn te horen dat het iets beter gaat!!

  Liefs Olav, Karin
  Tom en Nina

  Comment by Karin en Olav — 6 May 2008 @ 08:05

 2. Geweldig dat het herstel de goede kant opgaat!

  Comment by David en Karin — 6 May 2008 @ 10:05

 3. Fijn!
  Hermen wat staat dat maaiding (??) je goed! Op je eigen weiland. Eindelijk.
  Janse

  Comment by Janse — 6 May 2008 @ 20:05

 4. Hoi Hermen en Marlies,
  We zijn een kleine week niet op de weblog geweest en wat een verandering! Geweldig om te lezen en te zien! Hermen, ook hiervandaan (wij zitten in de US, op familiebezoek) alle sterkte en een voorspoedig herstel gewenst. Iedereen wilde weten hoe het ging, en was erg blij te horen dat het weer beter ging. Maar het is nog prettiger om nog beter nieuws te kunnen vertellen: dat je weer thuis bent!
  Van iedereen hier krijg je de groeten en alle sterkte en beterschap toegewenst, en natuurlijk ook van ons,

  Stefan en Kim

  Comment by Stefan en Kim — 7 May 2008 @ 03:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)