rulururu

post Bubble

May 16th, 2008

Filed under: Ella Maria,Familie,Tymen — marlies @ 23:05

Bubbel of in het engels, Bubble. Zo heet de shetlandpony die Nova gezeldschap gaat houden. Nova is het paard van Annemiek en Monique. Zij hebben hun paard verderop in de straat op stal staan. Een paar keer per week mag Nova dan bij ons in het weilandje staan. Helaas voor Nova, wij, nieuwe bewoners, hebben geen paard of pony zoals de vorige bewoners. Dus stond Nova alleen. En dat is niet leuk voor een kuddedier. En nu hebben Annemiek en Monique Bubbel gekregen en staat Nova niet meer alleen. Bubbel of Bubble mogen wij verzorgen. We gaan nu op zoek naar een tuig en een karretje. En misschien ook een zadeltje. Bubble is erg lief en vriendelijk. Als ik hem bij het hek roep komt hij er aandraven. Ik geef hem dan wat lekkers dus mogelijk is dat niet lief maar gewoon honger. Tymen en Ella zijn wonderwel niet bang voor Nova en Bubble, wel heel voorzichtig. Zie hier, Bubble wordt door ons geborsteld.

2 Comments »

 1. Wow, het echte landleven. Het is dat ik zo aan de stad ben gehecht, anders wist ik het wel.
  Ik weet nog dat je ooit Blacksilver had. Dat is echt een eeuwigheid geleden. En toen hield je nog van het kleine huis op de prairie. Dat heb je nu.
  Geniet van het mooie leven samen, ook al is het minder weer.
  Liefs van stadse Hester

  Comment by Hester — 17 May 2008 @ 19:05

 2. Geweldig die paarden!!

  Echt het platteland.

  Comment by Michiel & Linda — 18 May 2008 @ 21:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)