rulururu

post Eindelijk!

May 27th, 2008

Filed under: Ella Maria,Familie,Kamiel Kurt,Tymen — marlies @ 23:05

Twee jaar werd Tymen, toen we deze loopfiets voor hem kochten. Helaas, Tymen vond de loopfiets niet zo mooi als wij hem vonden. We hebben nog geprobeerd Tymen op het fietsje te praten, maar hij heeft het wel uitgelegd en voorgedaan, hij pakte de fiets op en zei: “kan niet, fietst valt” en legde de fiets neer. En sindsdien stond dit fietsje er maar. Tot afgelopen zaterdag. Emil kwam spelen en voor hem pakten we het loopfietsje. Dit keer wilde Tymen erop! En sindsdien is de belangstelling voor het gewone fietsje verdwenen. Vandaag speelde hij er de hele dag op, eindelijk!

En Ella,

Die speelt ook heerlijk. Zij heeft wat praten betreft een grote sprong gemaakt. Ze laat ons vaak lachen met haar wijze zinnen.

Ondertussen……..

Heeft Kamiel ook een Tripp Trapp! Het is nog even zoeken naar een goede opstelling voor zoveel tripp trapps! En zo hoort hij er helemaal bij. Eerst moesten Tymen en Ella om hem lachen als hij hun bestek pakte. Nu grijpen ze het ruw terug.

En staat de kleine man!

2 Comments »

 1. Wat een fantastische foto’s. Wat hebben jullie een goede stap gezet om te verhuizen naar Alteveer. De kinderen genieten enorm. Ze hebben de ruimte om te spelen. Liefs, Mariet.

  Comment by Mariet — 28 May 2008 @ 00:05

 2. Leuke foto’s.
  Weer een normaal leven.
  Heel fijn. Ga zo door….
  groetjes van Annemarie en Wim

  Comment by Annemarie en Wim de Vries — 29 May 2008 @ 11:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)