rulururu

post Vriendjes

June 6th, 2008

Filed under: Familie,Tymen — marlies @ 22:06

Wat hebben we toch een geweldig mooie lente. Ik kan mij nauwelijks heugen wanneer ik met de kinderen een hele dag binnen ben geweest. Af en toe hebben we wat bewolking gehad maar overwegend is het mooi en warm weer. ‘s Morgens vroeg vraagt Tymen of hij al naar buiten mag. En daar speelt hij de hele dag, veelal in z’n eentje. Hoewel, hij heeft wel vriendjes. Zijn grootste vriendjes zijn de slakken. “Kijk mam, een slak, met een slak erin!” In de winter waren de slakkenhuisjes nl. leeg. Nu pakt hij de slakkenhuisjes op en wiebelt er een verbaasde slak onder. “Kijk mam, 2 slakken! Een voor jou en een voor papa. Pak maar.” Ik: uhh, nou ehh, mist slakje zijn vriendje dan niet?” Tymen: “Dit is de lieve en dat is de stoute”. “Hier, op de steen heb ik ze gevonden, ze waren aan het knuffelen.” (Hoe zat het ook al weer, slakken paren toch ook?) Het lukt hem ook om beide slakken op een dun takje te plakken. Later zie ik ze in zijn aanhanger van de loopauto kruipen.  Het zijn zijn vriendjes.

2 Comments »

 1. Wat is het toch een lief, wijs manneke. Hij geniet enorm van het buiten zijn. Jullie hebben een goede stap gemaakt om te verhuizen. Hoe gaat het met de andere gezinsleden? Neemt Hermen zijn rust? Of is hij weer volop echtgenoot en pappa.
  Hele gezellige dag morgen en tot gauw.
  Liefs, Mariet.

  Comment by Mariet — 7 June 2008 @ 18:06

 2. Hebben jullie ook padden? Dan kun je een oude laars neerleggen en dan huizen ze daarin.
  Jammer dat we er niet bij konden zijn vandaag. Ik wacht de foto’s wel af. Het weer was in ieder geval fantastisch.
  Liefs Hester

  Comment by Hester — 8 June 2008 @ 22:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)