rulururu

post Gelukkig 43!

June 9th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 00:06

4 Juni was Hermen jarig en vandaag hebben we dat met familie en wat vrienden gevierd. Tegenwoordig betekent dit meer kinderen dan volwassenen op bezoek. Dus daar hebben we ons op voorbereid, speelgoed buiten zetten, badjes vullen en een springkussen gehuurd. En het werd een heerlijke dag. Prachtig weer, de kinderen speelden eindeloos en dan hebben de ouders het vanzelf gezellig. Wat geweldig dat iedereen met dit mooie weer gekomen is, velen hadden lang in de auto gezetten. Zelf vind ik het moeilijk om de rust te vinden om even met vrienden bij te kletsen omdat ik iedereen van drankjes en hapjes wil voorzien. Ondanks dat ik een hulpje had geregeld, ondanks dat Ellen en Marieke heel veel hielpen en iedereen zichzelf van eten en drinken voorzag. Kamiel had het maar moeilijk, vanaf een afstand zag hij z’n moeder maar zij zag hem niet. Gelukkig waren er genoeg lieve mensen die spontaan de zorg voor ons lieve manneke overnemen. Hermen vertelde dat Marc uren met Kamiel zoet is geweest. En de picknicktafel werd gebruikt waarvoor hij gekocht was, met vrienden en familie gezellig eten. Het was een gezellige drukte.

 

 

Nadat iedereen weer weg was, toen de kinderen eindelijk in bed laggen, toen we het restant hadden opgeruimd, hebben Hermen en ik nog even rustig nagenoten. Hermen vertelde mij de leuke dingen die hij had gezien, Mathilde die zo lang bij Bubble in de wei was, Sven die in duikhouding op de rand van het opblaasbadje stond. We hadden ook een geweldig groot zwembadje gekregen en die moest natuurlijk ook vol. Met het opblaasbootje kon je erin varen. Hermen zei dat Sven dat ook gedaan had, hij zat geduldig in het bootje, in het bad, te wachten tot dat hij ging drijven, chippies erbij. De foto’s die Ellen had gemaakt hielpen bij dit nagenieten. En nu gaan we heerlijk slapen.

2 Comments »

 1. Hoi, hoi,

  Geweldig dat jullie een hele gelukkige verjaardag hebben gevierd!! Gezellige foto’s.

  Comment by Michiel & Linda — 9 June 2008 @ 17:06

 2. dat is genieten van al de mooie foto’s.
  Hermen alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.Wat een mooie omslag na een diep dal.
  Proost op je gezondheid .

  Comment by nice&joke — 10 June 2008 @ 21:06

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)