rulururu

post Afsluiten

June 28th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 00:06

Hoera, vakantie! Het schooljaar is afgesloten en hoe anders is dat gegaan dan ik gewend ben. De lessen waren al bijtijds gestopt zodat we als docenten de tijd hadden om dingen af te ronden, te evalueren en het nieuwe schooljaar te organiseren. Taken zijn verdeeld, afspraken zijn gemaakt. En, mijn contract wordt voor een jaar verlengd! Gelukkig, want dit was niet vanzelfsprekend, op lokatie Hoogeveen moesten een paar mensen eruit. Maar ik heb het erg naar mijn zin en ben blij dat ik kan blijven.

Gisteren hadden we ons personeelsuitje en waar gingen we naar toe? Naar Amsterdam! Koekeloeren bij de hoeren. Zo werd de rondleiding over het wallengebied genoemd. Het ging niet alleen om de hoeren hoor, over het hele wallengebied. Daarna een rondvaart, toen in file terug naar Ommen om daar te eten. Was een hele leuke dag. En alsof dat niet genoeg afsluiting was, vanmorgen gingen we gewoon door met afsluiten. Eerst in het team Zorg/Welzijn. Kregen we een cadeautje, vond ik heel attent, waardering van je leidinggevende. Vervolgens afsluiting met de gehele afdeling Alfa-College Hardenberg. Directeur en leiding hadden weer praatjes maar ook nieuwtjes (collega, net met verlof, is al bevallen!). Er waren bloemen voor diegenen die weg gingen en voor diegenen die hun onderwijsbevoegdheid hadden gehaald. Ook al zo attent. En ook nu kreeg iedereen een attentie. En steeds moet ik dan denken aan mijn vorige werk, hoe anders ging het daar allemaal. Na de praatjes en de bloemen was er een gezamelijke workshop, zuid-amerikaans slagwerk en ook dat vond ik weer hartstikke leuk. Daarna nog een hapje en een drankje om iedereen een fijne vakantie te wensen. Tjonge, wat heb ik de laatste twee dagen veel collega’s van andere teams leren kennen. En wat werkt dat toch goed, waardering van je leiding. Ja, ik ben blij dat ik weer een jaartje hier kan werken.

3 Comments »

 1. Dat klinkt goed zeg. Zo kun je goed samenwerken. Je zou ze bijna gaan missen in de vakantie. Geniet van je weken vrij. Voor Tymen wel gek, eerst naar school en nu al weer heel lang niet.
  Mees heeft vrij, wij nog een weekje en dan … op vakantie!
  Liefs Hester

  Comment by Hester — 28 June 2008 @ 19:06

 2. Hoi Marlies,
  Goed zeg dat je het zo naar je zin hebt. Heerlijk toch dat onderwijs met de lange vakanties, vooral met schoolgaande kids is het prettig om in het onderwijs te werken.
  Wat een leuke foto van Thymen op zijn eerste schooldag!Geniet van de vacance en we spreken elkaar, Mascha.

  Comment by mascha — 30 June 2008 @ 11:06

 3. Marlies,

  Fijn dat je het naar de zin hebt!!

  Na afgelopen periode van de moed “pappen en nat houden”, heb je wel een opkikkertje verdiend!!

  We hopen en bidden zowel voor jou als voor Hermen en het hele gezin dat er tijden aanbreken van leuke dingen en meevallertjes!!
  En bovenal gezondheid, wat is dat toch een groot goed!

  groeten wim de vries (ook namens annemarie)

  Comment by Wim en Annemarie de Vries — 1 July 2008 @ 23:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)