rulururu

post Thuis

December 28th, 2007

Filed under: Familie — marlies @ 23:12

Gister en vandaag was Hermen thuis, wat een feest. Tymen was gister erg opgetogen en claimde alle aandacht van z’n vader. Voor Hermen was het in eerste instantie erg vermoeiend, iets waar we beiden erg van schrokken en wat ons verdrietig maakte. Gelukkig knapte Hermen in de loop van de dag wat op. ‘s Middags bezoek van Hester en haar 3 mannen. De kinderen spelen mooi samen wat ons wat rust en ruimte om te kletsen geeft. Mam zorgt weer voor het eten. Tymen en Ella brengen we samen naar bed, het lijkt allemaal bijna normaal. Maar Hermen gaat in de loop van de avond terug naar Zwolle om daar lekker te slapen. Hier in huis lukt dat helaas niet. Deze nacht is Tymen erg onrustig en moet ik 4 keer naar hem toe. Ella is 1 keer haar speen kwijt (had ook maar 1 in bed, normaal neemt ze er 4 mee) en is snel getroost. De avonden en nachten van Kamiel zijn nog erg wisseld, erg afhankelijk hoe adequaat ik ‘s nacht reageer en dat is niet al te best. Ik geloof dat hij wederom bijna de hele nacht op mij heeft liggen slapen. Hermen vertelt de volgende dag ook een onrustige nacht te hebben gehad. Dus het was ook maar weer beter zo, samen hadden we elkaar de hele nacht wakker gehouden.

Vandaag heeft Hermen eerst iets gedaan wat hij zo ontzettend graag doet maar door mij wordt afgeremd, cadeautjes voor de kinderen kopen! Hij verheugt zich al op zaterdag, dan zullen we in huize Lesscher het uitgestelde kerstfeest vieren en zullen de kinderen hun cadeautjes krijgen. Eenmaal weer in Alteveer gaat het vandaag gelukkig een stuk beter. Een hele geruststelling. Onze emoties worden erg bepaald door de conditie van Hermen, is hij erg slecht dan overheerst verdriet en angst. Maar Hermen voelt zich een stuk beter en kan de hectiek van het jonge gezin best aan. Fijn, het maakt ons optimistisch en hoopvol. Wel is hij na het avondeten plots misselijk.

Het was een fijne, rustige dag en we genoten volop van elkaar. En ‘s avonds klinkt de midwinterhoorn over het Drenthse land.

3 Comments »

 1. Hallo Hermen en Marlies.
  Wat goed dat het een stuk beter gaat. Toen wij de 1e Kerstdag in Zwolle waren voor een bezoek aan Hermen was het aanvankelijk nog niet zo goed en was Hermen nog heel misselijk.
  Toen we naar huis gingen was het al wat beter. Vanavond met de jaarwisseling zijn we weer in Zwolle en spreken we elkaar wellicht weer. We hopen dat het nieuwe jaar echt een goed nieuw jaar wordt. Veel liefs voor jou, Hermen, en voor Marlies en de kinderen. Groetjes van Ans en John.

  Comment by ans en john — 31 December 2007 @ 11:12

 2. Lieve Hermen, Marlies, Tymen, Ella en Kamiel,

  Ook al was het wel vermoeiend voor Hemen en hadden jullie elkaar nog nauwelijks gesproken, vonden we het fijn om jullie vorige week even gezien te hebben. Jullie hebben een leuk huisje en wat enorm veel grond!
  We hopen dat 2008 veel goeds en beterschap voor jullie zal brengen. Geniet van elkaar en de kinderen en houd moed.
  Heel veel sterkte en liefs van Mees, Teun, Govert en Hester.

  Comment by Hester — 31 December 2007 @ 13:12

 3. Dag Hermen, Marlies en kinderen.
  Toch een goede jaarwisseling gewenst.
  Heel veel sterkte bij alles en de misschien dubbele gedachten.
  We denken aan jullie.
  groetjes van Wim en Annemarie de Vries

  Comment by annemarie en wim de vries — 31 December 2007 @ 17:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)