rulururu

post Vakantie

July 17th, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 23:07

Mijn doelstelling om tenminste 1 x per week een berichtje op het weblog te zetten komt in gevaar.  Tja, vakantie. En we gaan niet eens weg. We zijn wel druk met allerlei klusjes. Er hangt een lange to-do-list op de deur. De crèche heeft geen zomerstop en daar gaan de kinderen gewoon 3 x per week heen. Dan kunnen wij die lijst afwerken. Of ‘s middags een beetje bijslapen, de nachten zijn bij ons nog erg onrustig, vandaar. En, heel gezellig, vrienden komen logeren. Mireille en familie hadden de primeur en sliepen in de caravan. Linda en Michiel zetten hun tent op in de tuin, dat wilde zoonlief Tim.  Met hun gingen we ook naar dierentuin Emmen. Dat was voor herhaling vatbaar. Prettig van logeren is dat wanneer de kinderen op bed liggen wij nog een gezellige avond met ons bezoek hebben en er eindelijk bijgekletst kan worden.

Vakantie, dingen doen die we al langer wilden. Met onze ouders lunchen in ‘Teatime‘. Klussen in huis, klussen in de tuin. Helaas, het weer is nu niet zo veel meer aan, het is hier koud en bewolkt. De regen valt wel mee, de was kan nog buiten drogen. Maar helaas, de zomerse kleertjes voor de kinderen blijven in de kast en er kan niet lekker met water gespeeld worden. Ik hoop zo dat dat nog anders wordt.

1 Comment »

  1. zeker voor herhaling vatbaar!!

    Het schijnt dat er in Zwolle ook wat leuks is voor de kinderen het ecodrome. http://www.ecodrome.nl/attractieparken/ecodrome/bumper/home1.html
    Het is ook niet heel duur. En ze hebben er veel dinosaurussen 🙂

    Comment by Michiel & Linda — 19 July 2008 @ 22:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)