rulururu

post Tymen

July 19th, 2008

Filed under: Familie,Tymen — marlies @ 22:07

Tymen is alweer 3 jaar en 11 maanden! Bijna 4!!!! Tymen kletst de hele dag door, tegen iedereen en ook tegen vreemden begint hij hele verhalen. Tymen hoef je nooit te vermaken, dat kan hij zelf, de hele dag door. Hij speelt en fantaseert er op los. Graag doet hij mensen na, buurman Geert is populair. Dan speelt hij dat hij de heg met een zware machine snoeit. Dat geluid kan hij mooi nadoen, en als hij van de ene struik naar de andere loopt dan hoort je de motor stationair lopen. Ja, Tymen is van de details, hij is erg scherp in zijn observatievermogen. Ook speelt hij graag de groenteman, die hier aan huis, komt graag na. Ik moet dan mee met naar zijn ‘busje’ (z’n rode loopauto met aanhanger) en om broccoli vragen. Vervolgens stapt hij op z’n auto om fictief hoog in de lucht (hoog in de bestelauto) de broccoli te pakken, als je naar hem kijkt dan zie je de groenteman het doen. Onze trots. Maar o, wat kan hij driftig worden, hij kan namelijk moeilijk met tegenslag en frustratie omgaan. Menigeen heeft hij daar mee aan het schrikken gemaakt. Lang heeft dat ook de nachten doorgespeeld, roepen en trappen in z’n bedje. Gelukkig wordt dat nu beter en hij doet erg z’n best om door te slapen. Want, als hij 7 nachten heeft doorgeslapen (uit bed komen voor een plasje tellen we niet mee), dan neemt papa hem nog eens mee naar de dierentuin!

1 Comment »

  1. De oudste zijn valt niet mee, weet ik uit eigen ervaring. je moet alles maar zelf uitvinden en hebt geen voorgangers om je aan op te trekken. En feillooos voelen kinderen aan als hun ouders het moeilijk hebben…

    fijn dat hij beter slaapt!

    Enige video’s en verhalen, ook van Kamiel en Ella.
    Liefs Janse

    Comment by Janse — 28 July 2008 @ 17:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)