rulururu

post Kerst

December 28th, 2007

Filed under: Ziekte Hermen — hermen @ 22:12

Kerst was een beetje raar dit jaar, dat kun je wel zeggen. We hadden zowiezo al niet zo heel veel plannen, maar zouden in elk geval eerste kerstdag bij pap en mam doorbrengen, met kadootjes voor de kinderen bij de kerstboom. Dat hebben we uitgesteld tot morgen, en ik kijk er erg naar uit.

De afgelopen dagen, dinsdag eerste kerstdag werd ik ‘s ochtends om 6 uur wakkker, en was erg misselijk, en ben dat gebleven tot 2 uur ‘s middags. Veel overgeven, met lege maag, niet zo prettig, en ik kon niets binnenhouden. Gelukkig was dat de volgende dagen over, niet meer mmisselijk geweest, behalve vanavond na het eten, even een raar gevoel in mijn maag. Je wordt er misschien ook wel iets te gespitst op. Wel slaap ik erg onrustig, ben vaak rond een uur of 4 ‘s nachts klaarwakkker, iets waar ik normaal nooit last van heb. Een ander verschijnsel is dat ik toch wel vermoeider ben, ook als ik net wakker ben. Ik kan gelukkig verder wel alles eten (en er van genieten!).

Al met al vallen de verschijnselen me tot nu toe mee (dat beetje haar zit er nog), en gaan we morgen lekker kerst vieren.

1 Comment »

 1. Hallo Hermen en familie.

  Volg jullie al een tijdje via de website en wilde jullie even een hart onder de riem steken (voor zover dat gaat via een website?)
  Wil in ieder geval laten weten dat mijn gedachten bij jullie zijn en ik jullie ongelofelijk veel kracht en positieve energie wil toewensen om deze kl… situatie het hoofd te bieden.
  Ben eigenlijk wel erg onder de indruk van jullie realisme en heldere kijk op de situatie. In ieder geval nog heel veel sterkte.

  Groeten en een dikke kus,
  Sander

  Comment by sander roege — 29 December 2007 @ 23:12

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)