rulururu

post Ella Maria

July 19th, 2008

Filed under: Ella Maria,Familie — marlies @ 23:07

Ons meisje. Noem haar Ella Maria en verontwaardigt zal ze roepen: “neehe, Ella Bella!”. Babbelt al zo mooi, hele volzinnen. Op het ogenblik in de ‘nee-fase’. Wat ze vervolgens zo eigenwijs en charmant uitspreekt dat wij er altijd om moeten lachen. Ella is een klein en licht meisje. Nooit een grote eter geweest. Maar slapen doet zij als de beste, zelfs heftig vuurwerk en onweer maken haar niet wakker. Ella is op het ogenblik helemaal in de poppen. Daar loopt ze de hele dag mee te tutten en onder de trap heeft ze haar eigen poppenhoek. De zorg voor de poppen neemt ze heel serieus, vraag haar niet wanneer ze eentje de fles geeft iets anders te doen. Ze gilt de heleboel bij elkaar. Beter is het om haar even de voeding te laten geven, snel zal ze komen met de boodschap: ‘pop slaapt’ waarna ze vervolgens prima meewerkt met hetgeen wat wij willen. Maar soms geeft het problemen. Dan moet ze naar bed maar ojee, daar slaapt pop. En Ella kan dus niet naar bed. Los dat maar eens op.

1 Comment »

  1. Erg leuk die verhaaltjes over de kinderen!

    Comment by Michiel & Linda — 20 July 2008 @ 15:07

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)