rulururu

post Hitte

July 31st, 2008

Filed under: Familie — marlies @ 22:07

Wat een mooi weer! Nu kunnen we daar erg van genieten. Ik hoop dat het nog even zo blijft. In Amsterdam vonden we hitte verschrikkelijk, met de kinderen aan dat hete appartement gekluisterd. Tja, mooi weer of niet, de kinderen waren op de crèche en ik wilde graag een deel van de 47 resterende verhuisdozen opruimen. Dat ging aardig. Het was veel uitpakwerk, allemaal glas en aardewerk, allemaal goed in papier gedraaid. Ik wilde er vandaag 10 uitpakken maar en ik heb mijn doel ruim gehaald, 14 dozen zijn opgeruimd.  Ondertussen ook wel van het weer genoten hoor. Lekker samen met Hermen buiten lunchen, wat lezen.

De kindjes liggen inmiddels in bed, in een warm huis (boven 30 gr, beneden valt wel mee). Hermen en ik zitten lekker buiten, allebei met laptop, Hermen moppert op het zwakke netwerk buiten. Babyfoon en ventilator erbij, zo houden we het wel vol. Hermen kijkt ondertussen op zijn telefoon waar de vallende sterren te zien zijn. Nog even en dan is het donker genoeg om daar naar te gaan kijken.

1 Comment »

  1. wat ziet het er op deze foto gezellig uit bij jullie……….

    Comment by Michiel & Linda — 2 August 2008 @ 00:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)