rulururu

post Oudjaarsdag

December 31st, 2007

Filed under: Familie — marlies @ 22:12

Vandaag een fijne rustige dag gehad. Hermen kwam met de lunch thuis. Hij heeft wel last van pijn in bovenbenen/onderrug/bekken. Slecht te benoemen pijn maar gelukkig werkt paracetamol goed. Titia neemt mij de huishoudelijke klussen uit handen. Ik heb alle tijd voor de kinderen. Tot nu toe ben ik nog niet alleen geweest en worden alle werkzaamheden gedeeld. Dit geeft erg veel rust, we worden erg goed verzorgd. Het geeft mij ook de gelegenheid om ‘s middags een dutje te doen. Maar vandaag is dat niet nodig, vanacht sliepen Tymen en Ella door en Kamiel kwam maar 1 keer, heerlijk. Jammer genoeg slaapt Hermen slechter. Maar nu is hij thuis, kinderen blij, iedereen blij. Hermen ging met Tymen naar buiten. Daar vermaken zij zich prima. Hermen slentert wat rond en Tymen speelt met blaadjes, water en z’n autootje, hij vermaakt zichzelf erg goed. Het knallen deert hem niet en kijk pap en mam!!!! VUUR!!!!! Huh? En inderdaad, boven Zuidwolde hangt een grote zwarte rookwolk. Tymen verzint de brandweerauto’s erbij. Vader en zoon houden het een paar uur vol daar buiten. Terwijl de mist over het land verschijnt en de karbietbussen om ons heen knallen. Om 5 uur vraagt Hermen aan Tymen: ‘”ga je mee naar binnen? Het wordt koud.” Tymen: “maar papa, ik heb het niet koud hoor.” Terwijl z’n broek en sokken kletsnat blijken te zijn.

Ondertussen doet Ella haar middagdutje. Kamiel slaapt wat, kijkt wat, speelt wat met z’n handjes of een speeltje. Kamiel is ontzettend lief en makkelijk en zeer goedlachs.

Samen eten, kinderen naar bed brengen, niets bijzonders maar voor Hermen best vermoeiend. En dat is moeilijk, zelfs Kamiel vasthouden kan te veel zijn. Het maakt me ook heel bezorgd. Hermen hoeft maar te zuchten en ik vraag of het gaat, hij neemt een andere houding aan en ik vraag of hij pijn heeft. Maar het gaat. Hermen voelt zich naar omstandigheden goed en dit was een fijne dag.

2 Comments »

 1. Hoi allen, de beste wensen voor het nieuwe jaar.
  Veel kracht in 2008!
  Ik kan alleen maar zeggen dat als jullie met zijn allen zo doorgaan dit ook weer voorbij zal gaan.

  Bas, Mascha, Anna en Abel

  Comment by Bas — 1 January 2008 @ 01:01

 2. 2008!
  dat het een goed jaar mag worden
  waarin jullie de kracht hebben/vinden/vast houden
  om tegen de ziekte van Hermen te vechten
  en te overwinnen!
  Samen met alle lieve mensen om jullie heen,
  als we hier zo meekijken zijn die er gelukkig genoeg!!

  knuffel voor de kinderen
  Olav, Karin, Tom en Nina

  Comment by Olav en Karin — 1 January 2008 @ 14:01

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)