rulururu

post 11 Maanden

August 2nd, 2008

Filed under: Kamiel Kurt — marlies @ 00:08

Hoera, vandaag ben je 11 maanden. Je mam brengt je met de fiets naar de crèche en dat betekend dat jij voorop zit, wat geniet je daarvan! Je slaapt steeds beter. Een paar nachten geleden sliep je voor het eerst door tot 5:30! Dat was heel wat, helaas was het een incident. Je doet ons graag na, zwaaien, klappen, nee schudden, hoera! (2 handjes omhoog) en op de tafel slaan. Maar je doet Tymen ook na, je rijdt ook al met autootjes en bromt erbij!!!!! Verder probeer je los te staan, dat vind je heel stoer en je gooit dan je handjes in de lucht, valt meestal meteen maar je blijft het proberen!

1 Comment »

 1. Churchill zei het al

  Success is not final
  Failure is not fatal
  It is the courage to go on that counts!

  Ga door Kamiel.
  Groet, Janse

  Comment by Janse — 17 August 2008 @ 18:08

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

ruldrurd
--> Entries (RSS) and Comments (RSS)